Κοζάνη – Πυρσός Γρεβενών 3-0
Στις νίκες επέστρεψε η Κοζάνη, που επικράτησε 3-0 του Πυρσού Γρεβενών και έδειξε σημάδια ανάκαμψης.
Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Γιάννη Τσικόπουλο για το 1-0. Ο Πυρσός προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Γρήγορο γκολ πέτυχε και στο δεύτερο μέρος η Κοζάνη, καθώς στο 50’ ο Πιπινίκας έκανε το 2-0 και αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του, που έφυγε προ ημερών από τη ζωή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπουλγκουρίδης στο 70’.
Κοζάνη (Θανάσης Τσικαλιός): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασίλιεβιτς (72’ Τσικόπουλος Η.), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Ι. (77’ Χαματάι), Μπουλγουρίδης, Πιπινίκας, Ταφαρλής, Ντεμιράι (82’ Μαλούτας)
Πυρσός Γρεβενών (Σωτήρης Μαυροδήμος): Αλεξίου, Θεοχαράκης, Καραγκούνης, Σκέντος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης (73’ Καραγιάννης), Κοτσαντίσογλου, Γκέτσιος, Ελευθερίου (61’ Ιωαννίδης), Κοσμίδης (80’ Μπόζιαρης), Δούμας