Εύκολα η Σοσιεδάδ (video)
Κοντά στις θέσεις της Ευρώπης επέστρεψε η Σοσιεδάδ μετά την άνετή της νίκη με 3-0 επί της ουραγού Αλμερία.
Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη πήρε η Σοσιεδάδ στο ισπανικό πρωτάθλημα επικρατώντας 3-0 της Αλμερία στη Βασκονία με άνετο τρόπο για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.
Ο Γκρίτσμαν ήταν από τους πρωταγωνιστές, καθώς αφού αρχικά άνοιξε το σκορ στο 13’, έκανε και το 2-0 στο 50’ για να «καθαρίσει» για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε πέντε λεπτά αργότερα με το γκολ του Άνχελ.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονζάλεζ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Μπεργκάρα (70’ Χάβι Ρίος), Ρουμπέν Πάρδο, Τσόρι Κάστρο (81’ Βέλα), Τσάβι Πριέτο, Γκρίτσμαν (75’ Σεφέροβιτς), Αγκιρέτσε.
ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Ραφίτα, Τορσιγκλιέρι, Τρουγίλο, Ραούλ Γκαρσία (54’ Όσκαρ Ντιάζ), Βέρζα, Αζίζ, Βιντάλ, Σοριάνο (73’ Τεμπάρ), Ντουμπαρμπιέρ, Ρόδρι (53’ Μπαρμπόσα).