Παπακωνσταντίνου στο Onsports: «Αναβάθμιση ποιότητας στη Γ’ Εθνική»

Παπακωνσταντίνου στο Onsports: «Αναβάθμιση ποιότητας στη Γ’ Εθνική»

Στη σέντρα βρίσκεται σήμερα η Γ’ Εθνική και ο εκ των εμπνευστών της αναδιάρθρωσης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, μιλάει στο Onsports για τη νέα κατηγορία, το πραγματικό πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη διαιτησία.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε μιλώντας στο Onsports στην αναγκαιότητα περιορισμού του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, αλλά και τους στόχους και τα οφέλη που προσδοκά από τη νέα Γ’ Εθνική. Αναφέρθηκε στα προβλήματα με τα γήπεδα και τους ξένους ποδοσφαιριστές, αλλά και στην πολεμική που δέχεται η διοίκηση της Ομοσπονδίας από πρόσωπα του παρελθόντος…

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο Onsports ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου:

Ξεκινά το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πως το περιμένετε εσείς σαν ΕΠΟ που το διοργανώνετε, εφαρμόζοντας πλέον το πλάνο της αναδιάρθρωσης;

«Είμαστε διοίκηση στην ΕΠΟ κάτι λιγότερο από έναν χρόνο και αυτά που είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά, την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων την κάναμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, που κανένας δεν περίμενε. Η ελληνική επικράτεια, λόγω της οικονομικής κατάστασης, όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, δεν χωρά να έχει πάνω από δύο επαγγελματικές κατηγορίες και μάλιστα όχι με μεγάλο αριθμό ομάδων.

Είμαστε σε μια συνεργασία με τη Football League και είχα μια συνάντηση ήδη με τον κύριο Καλογιάννη και έχει στείλει κι ένα έγγραφο η Ομοσπονδία και στη Football League και τη Super League, να προγραμματίσουν από τη σεζόν  2015-16 να μειωθούν οι ομάδες. Εγώ θα έλεγα προσωπικά ότι οι 16 ομάδες στη Super League είναι αρκετές, ενώ στη Football League δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τις 18.

Οσον αφορά τη Γ’ Εθνική, βρισκόμαστε στην πρώτη της χρονιά, μετά την αναδιάρθρωση. Ξεκινάμε με έξι ομίλους των 16 και 15 ομάδων, με την προϋπόθεση του χρόνου να γίνουν τέσσερις οι όμιλοι κι εκεί να σταθεροποιηθούν. Εκείνο που ζητάμε πλέον από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής είναι να δουλέψουν τα τμήματα υποδομής και να μην πληρώνουν ποδοσφαιριστές. Να δουλέψουν το ελληνικό στοιχείο, ώστε να σταματήσουν οι παράγοντες να αιμορραγούν οικονομικά. Από την πλευρά της η Ομοσπονδία, σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ, προσπαθεί να βοηθήσει τις ομάδες, όσον αφορά τις μετακινήσεις τους».

Υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι με την εύρεση χρημάτων για την ενίσχυση των σωματείων;

«Προχωράμε για να κάνουμε πράξη τη βούλησή μας, μολονότι η οικονομική ύφεση γνωρίζετε ότι έχει επηρεάσει την αγορά και επιδρά ανασταλτικά. Όμως το τμήμα μάρκετινγκ της Ομοσπονδίας είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Απόδειξη είναι οι Εθνικές ομάδες και οι χορηγοί που έχουν προσεγγίσει. Γι’ αυτό δουλεύουμε και στη Γ’ Εθνική, για να έχουμε αποτελέσματα με οικονομικά οφέλη για τις ομάδες».

Δηλαδή αυτή τη στιγμή για τις μετακινήσεις των ομάδων, δεν υπάρχει κάποιο ποσό;

 Στην κατηγορία φέτος βρίσκονται ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Ιωνικός, η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός. Ομάδες με μεγάλη εμβέλεια. Ο κανονισμός λέει πως οι ομάδες μπορούν να έχουν οφέλη μέσα από τις χορηγίες, αλλά σας είπα ότι φέτος είναι λίγο δύσκολο να βρούμε χορηγούς ως κατηγορία. Τη νέα σεζόν ίσως έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Ηδη η ΑΕΚ έκλεισε συμφωνία με τη Nova για τα τηλεοπτικά. Εμείς σαν Ομοσπονδία στείλαμε ήδη ένα έγγραφο στις ομάδες του ομίλου να μας παραχωρήσουν το δικαίωμα διαπραγμάτευσης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, προκειμένου να κλείσουμε μια συμφωνία συμφέρουσα για όλες τις ομάδες».

Την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα με 92 ομάδες. Θεωρείτε ότι θα είναι ανταγωνιστικό; Ποιες είναι οι αγωνιστικές προσδοκίες σας;

«Εγώ το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Ειδικά φέτος με τις ομάδες που συμμετέχουν, όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός, ο Ιωνικός, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Σημαντικό είναι ότι οι ομάδες πλέον δεν έχουν το περιθώριο να έχουν πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές, όπως γινόταν στο παρελθόν στη Football League 2. Θα στραφούν στο ελληνικό στοιχείο και στα τμήματα υποδομής. Ετσι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για τις εθνικές ομάδες, αλλά και την ανάδειξη νέων ταλέντων. Ηδη στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τα φιλικά με το Κατάρ, συμμετέχουν δύο νεαροί άσοι της ΑΕΚ, ένας του Ιωνικού κι ένας από το Αιγάλεω. Μόνο οφέλη μπορεί να έχει αυτή η κατηγορία για τις ομάδες και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο γίνεται και στη Super League. Από τη στιγμή που οι ομάδες υπέγραψαν το μνημόνιο με την προτροπή του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Σαρρή, είδαμε αρκετές ομάδες να στηρίζονται σε νέα παιδιά, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Καλλονή. Όλοι θα στραφούν στα δικά μας παιδιά και έχουμε καλό υλικό».

Από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής τι εισπράττετε για το νέο αυτό πρωτάθλημα;

«Έχουμε πάρει μόνο θετικά μηνύματα. Δεν έχουμε πάρει κάποια αρνητική ένδειξη. Πλέον το ποδόσφαιρο θα πρέπει να στραφεί σε αυτούς που θέλουν, σε αυτούς που μπορούν, σε αυτούς που έχουν μεράκι και σε αυτούς που το πιστεύουν πραγματικά σαν ερασιτεχνική κατηγορία. Ολες οι ομάδες περίμεναν αυτή την εξέλιξη με την αναδιάρθρωση. Βλέπετε πως υπάρχουν ομάδες αυτή τη στιγμή στη Football League που δεν έχουν καταθέσει μετοχικό κεφάλαιο. Πρέπει και οι παράγοντες να καταλάβουν που βρισκόμαστε σαν χώρα. Η Ομοσπονδία αυτό προσπαθεί να κάνει. Να βάλει τις ομάδες σε καλούπια και να προγραμματίσουν οι ομάδες τι πρέπει να κάνουν».

Γι’ αυτό από τη νέα σεζόν θα μπουν και κριτήρια για τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική και την άνοδο στη Football League.

«Βρισκόμαστε εδώ και καιρό σε συνεργασία με τη Λίγκα της Αγγλίας. Μαζί του μιλάει το τμήμα αδειοδότησης της Ομοσπονδίας για να δούμε τι ισχύει, για να δούμε τι θα δώσουμε στις ομάδες ως κριτήρια αδειοδότησης. Ο κ. Δημητρίου μιλάει με την Ομοσπονδία της Αγγλίας γι’ αυτό το ζήτημα. Αυτά δεν θα ισχύσουν από αυτή τη μεταβατική χρονιά, αλλά από την επόμενη. Δουλεύει η ΕΠΟ προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να αναβαθμίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Ένα θέμα που έχει προκύψει στη Γ’ Εθνική, και όχι μόνο, είναι αυτό με τα γήπεδα και την καταλληλότητά τους. Πως κάποιες ομάδες θα πληρούν τα κριτήρια για γήπεδα, όταν δεν έχουν τη δυνατότητα να τα βελτιώσουν, καθώς είναι δημοτικά;

«Στο τελευταίο συμβούλιο πήραμε μια απόφαση για αναστολή των αποφάσεων για τα γήπεδα ως το τέλος του χρόνου για όλες τις κατηγορίες. Η συνεργασία με το Υπουργείο είναι σε πολύ καλό σημείο και τη Δευτέρα αναμένουμε να έχουμε κάποια αποτελέσματα. Η ΕΠΟ έχει κατηγοριοποιήσει τα γήπεδα, άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν για τη Super League, άλλες για τη Football League και άλλες για τη Γ’ Εθνική.  Το θέμα είναι ότι υπήρχε ένας νόμος, όπου η Περιφέρεια έδινε τις άδειες καταλληλότητας για τα γήπεδα, πράγμα που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην Ομοσπονδία και τις Ενώσεις. Με το Υπουργείο βρήκαμε σημείο επαφής και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την απόφαση, προκειμένου την άδεια στα γήπεδα να τη δίνει η Ομοσπονδία και οι κατά τόπου Ενώσεις».

Όλα όμως τα γήπεδα έχουν προβλήματα…

«Στην ΕΠΣ Ευβοίας έχουμε πάρει απόφαση όλα τα γήπεδα της Α κατηγορίας να αναβαθμιστούν και να καλύπτουν ορισμένες στοιχειώδεις προϋποθέσεις. Πρέπει και μόνοι μας να δίνουμε το παράδειγμα για το που θέλουμε να πάει το ποδόσφαιρο».

Όμως τα περισσότερα γήπεδα είναι δημοτικά και οι δήμοι δεν δίνουν χρήματα ή τουλάχιστον όχι εγκαίρως για την βελτίωση των εγκαταστάσεων, δημιουργώντας πρόβλημα στις ομάδες…

«Νομίζω πως το βάλουν στο πρόγραμμα οι δήμοι θα βρουν τα χρήματα. Πολλοί δήμοι που αγαπούν τον αθλητισμό, προσφέρουν και φτιάχνουν. Εμείς με τη συνεργασία με την Λίγκα της Αγγλίας θα δώσουμε τα στάνταρτς που χρειάζονται για τα γήπεδα. Σε όλες τις Ενώσεις έχει σταλεί η κατηγοριοποίηση των γηπέδων και υπάρχει ενημέρωση για να προετοιμαστούν κατάλληλα».

Πρόβλημα προέκυψε φέτος και με τους ξένους και μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές στη Γ’ Εθνική, καθώς δεν μπορούν να βγάλουν άδεια εργασίας.

«Εχουμε μιλήσει με το αρμόδιο υπουργείο και είναι καθαρά θέμα των περιφερειών να πάρουν απόφαση για να δώσουν άδειες παραμονής. Ξέρω κι εγώ πολλά παιδιά που έχουν πάει σχολείο στην Ελλάδα, κυρίως Αλβανούς, οι οποίοι είναι από μικροί στη χώρα μας, εδώ έχουν τελειώσει δημοτικό, γυμνάσιο, αλλά δεν έχουν πάρει την υπηκοότητα ή άδεια παραμονής. Είναι ένα γενικότερο πρόβλημα, αλλά μην ξεχνάμε πως το τμήμα δελτίων της ΕΠΟ ανακάλυψε πάνω 1000 δελτία παράνομα. Υπήρχαν δελτία σε τρεις Ενώσεις, ή παίκτης με ταυτότητα που ο αριθμός της ανήκε σε γυναίκα. Δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε πολλά πράγματα, παρά να τα ελέγχουμε, αλλά οι περιφερειάρχες θα πρέπει να δώσουν έμφαση στο θέμα και σε παιδιά που βρίσκονται χρόνια στην Ελλάδα, να δίνουν κάρτες για να παίζουν ποδόσφαιρο».

Δηλαδή αν μια ομάδα θέλει να πάρει παίκτη μη κοινοτικό που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πρέπει να βρει άκρη με το υπουργείο Εξωτερικών;

«Όταν εμείς είπαμε ότι μπορούν στη Γ’ Εθνική να παίζουν τέσσερις ξένοι (σ.σ.: στη 18άδα), είτε κοινοτικοί είτε όχι, το σκεπτικό ήταν διαφορετικό. Όχι να φέρουμε ξένους από άλλες χώρες, αλλά να δώσουμε την ευκαιρία στους ξένους που βρίσκονται στη χώρα μας και δουλεύουν να παίξουν μπάλα και να μην τους διώξουμε. Οι ομάδες το εξέλαβαν αλλιώς και θέλησαν να φέρουν ξένους παίκτες και όχι να μπουν σε μια σειρά. Εγώ θεωρώ ότι θα πρέπει να δοθεί βάση στο ελληνικό στοιχείο. Οι μάνατζερ είναι αυτοί που ξεμυαλίζουν τις ομάδες. Η λογική της ερασιτεχνικής κατηγορίας δεν είναι να φέρνουμε παίκτες από το εξωτερικό, αλλά να αναδεικνύονται ταλέντα από την Ελλάδα».

Εκτός από τη νέα Γ’ Εθνική, δημιουργήθηκε φέτος κι ένας νέος θεσμός, το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Πολλοί είπαν ότι αυτό έγινε για να πάρει ένα Κύπελλο η ΑΕΚ…

«Κύπελλο Ερασιτεχνών προϋπήρχε, απλά τώρα το κάναμε πιο εξειδικευμένο για να αναβαθμιστεί ο νέος θεσμός και να είναι πιο ανταγωνιστικό. Όταν καταστρώναμε το πλάνο της αναδιάρθρωσης, ουδείς μπορούσε να φανταστεί πως η ΑΕΚ, η Λάρισα ή ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική. Εκτός του Κυπέλλου υπάρχει και το Super Cup, όπου ο Κυπελλούχος Γ’ Εθνικής θα παίξει με τον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών. Ξεκίνησε φέτος, θα δούμε πως θα πάει, αλλά έχει ενδιαφέρον».

Το Κύπελλο Γ’ Εθνικής σκέφτεστε να το εκμεταλλευτείτε εμπορικά, μιας και η ΕΠΟ έχει όλα τα δικαιώματα;

«Ναι το σκεφτόμαστε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τον θεσμό με ανταπόδοση προς τα σωματεία».

Η κόντρα της ΕΠΟ με τις Ενώσεις

Και το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν ταραχώδες για την ΕΠΟ, καθώς δύο Ενώσεις-μέλη της, το Ηράκλειο και το Κιλκίς κινήθηκαν νομικά εναντίον τους. Η ένταση εκτονώθηκε. Πλέον είναι όλα καλά με αυτές τις δύο Ενώσεις;

«Το πρόβλημα της ΕΠΟ δεν είναι ούτε η ΕΠΣ Ηρακλείου ούτε η ΕΠΣ Κιλκίς. Είναι μερικοί άνθρωποι που έχουν περάσει στο παρελθόν από την καρέκλα της Ομοσπονδίας και νομίζουν πως τους ανήκει για όλη τους τη ζωή. Αυτοί δημιουργούν το πρόβλημα και μέσα από μπλογκς και δημοσιογράφους. Αυτό είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου. Ότι εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι που υπηρετούμε το ποδόσφαιρο, το πυροβολούμε. Εγώ είμαι έναν χρόνο στη διοίκηση της ΕΠΟ και θεωρώ ότι κάνουμε αγώνα για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου, έχουμε πετύχει πράγματα, όπως το ποδοσφαιρικό μνημόνιο για τις επαγγελματικές ομάδες, την αναδιάρθρωση, την επικοινωνία που έχουμε με το υπουργείο και η καλή συνεργασία, το προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας, η υποψηφιότητα για το Euro 2020. Είναι έργα και προσπάθειες που θα αφήσουν πνοή και ζωή στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Για αυτά παλεύουμε.

Για μένα δεν φταίει ούτε η ΕΠΣ Κιλκίς, ούτε η ΕΠΣ Ηρακλείου. Για μένα φταίνε αυτοί που παρουσιάζονται ως φίλοι σε αυτές τις Ενώσεις και ότι έχουν σχέση μαζί τους και μπορούν να τις σέρνουν αριστερά και δεξιά. Αυτοί φταίνε, αυτοί κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο και αν το ποδόσφαιρο έχει αρνητικό πρόσημο είναι εξ αιτίας αυτών. Πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει ότι στο ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ βρίσκονται άνθρωποι που προέρχονται από τους κόλπους του, μέσα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, από Ενώσεις. Δεν είμαστε τεχνοκράτες ή κολεγιόπαιδα, αλλά είμαστε άνθρωποι που τρέχουμε από γήπεδο σε γήπεδο και όσο καιρό θα είμαστε εδώ, θα πασχίζουμε για το καλύτερο».

Οπότε οι σχέσεις της διοίκησης της ΕΠΟ με τις δύο ΕΠΣ έχει αποκατασταθεί….

«Εγώ με τον κ. Τζώρτζογλου μιλάμε, έχουμε πολύ καλή σχέση. Αυτός είναι πρόεδρος στην ΕΠΣ Ηρακλείου, εγώ είμαι στην ΕΠΣ Εύβοιας. Με τον κ. Χατζηαποστόλου μπορεί να μην μιλάμε συχνά, αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον του. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Άλλοι είναι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα και είμαι σίγουρος προς πρόκειται για πρόσωπα που έχουν περάσει από την ΕΠΟ.  Ίσως είμαι λίγο ρομαντικός, αλλά έτσι νιώθω και αυτά λέω. Κανένας δεν… παντρεύεται την καρέκλα του στην ΕΠΟ, όλοι θα κάνουμε τη θητεία μας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο να προοδεύσει.

Εγώ πιστεύω ότι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες παράγοντες, δημοσιογράφοι, θα πρέπει να το προστατεύουμε. Θα πρέπει να συνεργαζόμαστε. Θα πρέπει να υπάρχει αγνή επαφή και συνεργασία μεταξύ μας. Αυτό στην Ελλάδα δεν συμβαίνει. Χωριζόμαστε σε μπλοκ και ο ένας προσπαθεί να ρίξει τον άλλο. Αυτή η διοίκηση που είναι στην ΕΠΟ εδώ και έναν χρόνο, υπάρχουν κάποιοι που την πολεμάνε πριν καν εκλεγεί και δεν σέβονται τη βούληση των 56 Ενώσεων που ψήφισαν. Αυτή η διοίκηση είναι για τέσσερα χρόνια και θα κριθεί για το έργο της και όχι με λάσπες, γιατί βλέπουμε συχνά αισχίστου είδους δημοσιεύματα εναντίον μας».

Ο κύριος λόγος που η ΕΠΟ βρίσκεται στο στόχαστρο είναι η διαιτησία, που θεωρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Δεν θεωρώ ότι η διαιτησία είναι το μεγάλο πρόβλημα, αλλά κάποιοι παράγοντες, που στο παρελθόν χρησιμοποίησαν τη διαιτησία. Αυτοί οι παράγοντες που παλαιότερα δημιούργησαν προβλήματα με τη διαιτησία θέλουν τα ίδια προβλήματα να τα φορτώνουν και σε άλλους. Η διαιτησία μόνο στην Ελλάδα απασχολεί τόσο παράγοντες και δημοσιογράφους. Την Πέμπτη στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Σαχτέρ το πέναλτι που δόθηκε, αν δινόταν στην Ελλάδα, θα έπρεπε να πέσει η ΕΠΟ, να κρεμαστεί ο Σαρρής και ο Μπριάκος. Τον διαιτητή θα τον κρεμούσαν στην Ελλάδα. Πρέπει να σταματήσει η καχυποψία. Πρέπει κι εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε να ασχολείστε τόσο πολύ, αλλά και κάποιοι παράγοντες που βγάζουν αμέσως ανακοινώσεις για να έχουν αυτοί εύνοια. Ας αφήσουν τη διαιτησία στο απυρόβλητο, ας σταματήσουν να ποινικοποιούν το ποδόσφαιρο μέσω της διαιτησίας  και τότε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα φτιάξει. Κακές διαιτησίες υπάρχουν, δεν λέω το αντίθετο».

Και τι κάνει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ γι’ αυτές;

«Υπάρχουν ποινές που επιβάλλονται στους διαιτητές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA. Τι θα πρέπει να κάνουμε; Να παίρνουμε κεφάλια. Αν κάποιος διαιτητής κάνει ένα λάθος θα πρέπει να τον συμμορφώσουμε και να τον βελτιώσουμε. Ποτέ στα χρονικά δεν υπήρχαν τόσα επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα. Οι παράγοντες θα πρέπει να δούμε τι θέλουμε, τι αξίζουμε και τι περιμένουμε από το ποδόσφαιρο».



Conference League, Παναθηναϊκός - Ελσίνκι 1-0: Έσπασε το... ρόδι και πήρε σημαντική «ανάσα»
Conference League, Παναθηναϊκός - Ελσίνκι 1-0: Έσπασε το... ρόδι και πήρε σημαντική «ανάσα»
Europa League, RFS Ρίγα - ΠΑΟΚ 0-2: Έκανε το χρέος του και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης!
Europa League, RFS Ρίγα - ΠΑΟΚ 0-2: Έκανε το χρέος του και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης!
LIVE Στεάουα – Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Βουκουρέστι για το Europa League
LIVE Στεάουα – Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Βουκουρέστι για το Europa League
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 27 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 27 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved