Λατσούδης: «Ψηλά οι Νέες Εργοτέλη!»

Λατσούδης: «Ψηλά οι Νέες Εργοτέλη!»

Οι προπονητές των γυναικείων ομάδων του Εργοτέλη (Νέες και Γ.Σ. Εργοτέλη) Ζαφείρης Λατσούδης και Γιώργος Δραμητινός, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την μέχρι τώρα πορεία, για την προοπτική και τους στόχους που έχουν θέσει για το σύλλογο.

Ο προπονητής της ομάδας Νέες Εργοτέλη, Ζαφείρης Λατσούδης, δήλωσε:

«Ο σχεδιασμός της ομάδας ήταν διαφορετικός το καλοκαίρι. Στηριχθήκαμε σε κάποια παιδιά που ήρθαν το καλοκαίρι, ωστόσο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να προσφέρουν και κάπου εκεί αλλάξαμε το πλάνο μας. Τώρα στηριζόμαστε περισσότερο σε νεαρά κορίτσια, τα οποία ανταποκρίνονται και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια.

Η δομή του Εργοτέλη και στο γυναικείο ποδόσφαιρο χτίζεται σε στέρεα βάση και αυτό αρχίζει ήδη να φαίνεται.

Ο Εργοτέλης έχει ομάδα που αγωνίζεται και θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, έχει ομάδα που παίζει στην Γ’ Εθνική και έχει και Ακαδημίες. Ο στόχος αγωνιστικά για φέτος είναι να καταλάβουμε την 5η με 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θα είναι επιτυχία να τερματίσουμε ψηλά παίζονταν με νεαρές κοπέλες. Σημαντικό επίσης είναι ότι τέσσερα κορίτσια αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα και δύο στις νεανίδες.

Μην ξεχνάμε ότι ο Εργοτέλης έφερε το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κρήτη, με την σπουδαία δουλειά που έκαναν οι Βαγγέλης Κουτσάκης,Στέλιος Βελεγράκης».

Από την μεριά του ο προπονητής της ομάδας Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργος Δραμητινός, επεσήμανε:

«Η ομάδα αυτή κάνει φέτος μια νέα αρχή. Αγωνίζεται με μικρά σε ηλικία κορίτσια, που πιστεύουμε ότι μελλοντικά θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Εργοτέλη. Συγκεκριμένα δύο κορίτσια 12 χρονών έχουν κλέψει ήδη τις εντυπώσεις και δείχνουν την ποιότητα και το ταλέντο τους. Η Ευπραξία Τσαγκαράκη πέτυχε δύο γκολ στο νικητήριο παιχνίδι με την Νεάπολη. Όπως επίσης η Κωνσταντίνα Τζανάκη, η οποία σε προηγούμενα παιχνίδια έχει σημειώσει δύο γκολ. Αυτό αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι υπάρχουν κορίτσια με μέλλον, οι οποίες τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, που είναι και ο κύριος στόχος μας. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια που την έχουν αγκαλιάσει τόσο τα κορίτσια, όσο και οι γονείς τους, με τους οποίους χθες είχαμε οι προπονητές μια συνάντηση μαζί με την διοίκηση και η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Μέχρι τώρα έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση, παρότι ξεκινήσαμε αργά την δημιουργία αυτής της ομάδας».



ΑΕΚ: Προπονήθηκαν στην «OPAP Arena» οι «κιτρινόμαυροι» - Δεν παίζει με Ατρόμητο ο Λαμέλα
ΑΕΚ: Προπονήθηκαν στην «OPAP Arena» οι «κιτρινόμαυροι» - Δεν παίζει με Ατρόμητο ο Λαμέλα
Ντίνος Μήτογλου – Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Face/Off
Ντίνος Μήτογλου – Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Face/Off
Euroleague: Στο Βελιγράδι σηκώνεται η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής
Euroleague: Στο Βελιγράδι σηκώνεται η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved