Άρσεναλ: Ο Γκαζίδης κράτησε Βενγκέρ!
Ο αποκλεισμός της Άρσεναλ από την Μπράντφορντ για το Κύπελλο Αγγλίας, λίγο έλειψε να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των «κανονιέρηδων» μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ιβάν Γκαζίδης ήταν αυτός που άλλαξε γνώμη στον Αλσατό τεχνικό!
Ο τελευταίος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «actusports.fr», μετά το τέλος του αγώνα έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης των Λονδρέζων, χωρίς όμως αυτή να γίνει δεκτή, ενώ κομβικό ρόλο έπαιξε ο ελληνικής καταγωγής εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, ο οποίος ήταν αυτός που κατόρθωσε να μεταπείσει τον Βενγκέρ, τονίζοντάς του ότι η αντικατάστασή του δεν πρόκειται να δώσει λύσεις στα προβλήματα της ομάδας, υποσχόμενος παράλληλα αύξηση του μεταγραφικού μπάτζετ για τον Ιανουάριο.
Την ίδια στιγμή, πάντως, οι φίλοι της Άρσεναλ εμφανίζονται διχασμένοι στο αν επιθυμούν την παραμονή του Βενγκέρ στον πάγκο, αφού σε γκάλοπ της «Guardian», το 54% ψηφίζει υπέρ της παραμονής του και το υπόλοιπο 46% θεωρεί ότι θα πρέπει… επιτέλους να παραδώσει τα ηνία.