Φάμπρεγκας: «Θέλω να αποσυρθώ στη Μπαρτσελόνα»
Ένα... μικρό διάλλειμα έκανε μόνο ο Σεσκ Φάμπρεγκας, αφού αγωνίστηκε για επτά χρόνια στην Άρσεναλ, ωστόσο προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του και θέλει να «κλείσει» στους «μπλαουγκράνα» την καριέρα του.
Έτοιμος να προκαλέσει ευχάριστους... πονοκεφάλους στον Τίτο Βιλανόβα για την επιλογή της αρχικής ενδεκάδας είναι ο Καταλανός μέσος της Μπαρτσελόνα, Σεσκ Φάμπρεγκας, καθώς θα δώσει τα πάντα προκειμένου να μείνει μέχρι να αποσυρθεί στην ομάδα που αγαπά.
«Ήρθα για να κάνω μία μακροχρόνια καριέρα στη Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος ζητά πολλά από εμένα, γιατί κόστισα πολλά χρήματα στην ομάδα μου», είπε αρχικά ο Φάμπρεγκας.
«Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, όμως θα κάνω τα πάντα για να δυσκολέψω τις αποφάσεις του προπονητή μου», συμπλήρωσε ο 25χρονος μέσος.