«Σώθηκε» η Κολόν Ντε Σάντα Φε

«Σώθηκε» η Κολόν Ντε Σάντα Φε

Μόλις έναν βαθμό θέλει η Κολόν Ντε Σάντα Φε, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία της, ύστερα από το 2-0 σε βάρος της Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα.

Το παραπάνω ματς ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Clausura, οπότε αμφότερες οι ομάδες έχουν έξι ακόμα ματς στο φετινό τους πρόγραμμα. Ωστόσο έχουν απομακρυνθεί από τη «ζώνη» του υποβιβασμού, η οποία καθορίζεται με τη βαθμολογία της τελευταίας τριετίας.

Πάντως η Κολόν συμπλήρωσε είκοσι βαθμούς με τη νίκη της και βρέθηκε πέντε μακριά από την κορυφή της τωρινής κατάταξης. Άλλωστε, ο Τζεράρντο Αλκόμπα άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό και πρόσφερε άμεσο προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ακολούθησε ο Εστέμπαν Φουέρτες στο 71ο λεπτό με το 2-0. Στο 81ο λεπτό ο Σεμπαστιάν Πρέντιγκερ σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας με δυνατό σουτ, αλλά η Κολόν είχε ήδη προσεγγίσει τους τρεις βαθμούς, οπότε η απώλεια δεν ήταν κρίσιμη.

Από την πλευρά της, η Μπελγκράνο έμεινε στους 13 βαθμούς. Έτσι έμεινε μακριά, μάλλον οριστικά, από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Κολόν Ντε Σάντα Φε: Πόζο, Πελεγκρίνο, Γκαρσέ,  Αλκόμπα, Μπασία, Κάιρε, Πρέντιγκερ, Γκρασιάνι, Φουέρτες (88’ Αλάριο), Ιγκουαΐν (77’ Ουριμπάρι), Μουγκνί (86’ Κόστα).
Μπελγκράνο Ντε Κόρντομπα: Ολάβε, Τούρους (73’ Γκράνα), Μπεντανκόρ, Λόγιο, Πέρεζ, Γκονζάλεζ, Ροντρίγκεζ, Μανσανέλι (61’ Μανσουέλο), Χιμένεζ (46’ Αλμεράρες), Φαρέ, Σιλβέρα.

«Σώθηκε» η Κολόν Ντε Σάντα Φε



Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέο μυθικό ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί
Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέο μυθικό ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί
NBA: «Τέλος» ο Μπουντενχόλζερ απ’ τους Σανς
NBA: «Τέλος» ο Μπουντενχόλζερ απ’ τους Σανς
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία 8 παίκτες και τον Αλμέιδα
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία 8 παίκτες και τον Αλμέιδα
Euroleague: Ο Χίφι αναδείχθηκε Rising Star της διοργάνωσης
Euroleague: Ο Χίφι αναδείχθηκε Rising Star της διοργάνωσης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved