Επίσημη η αποχώρηση της Καλλιθέας από το πρωτάθλημα

Επίσημη η αποχώρηση της Καλλιθέας από το πρωτάθλημα

Στα χέρια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρίσκεται η επιστολή της Καλλιθέας, με την οποία γνωστοποιεί ότι αποχωρεί και επισήμως από το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μόλις τρεις αγωνιστικής πριν τη λήξη του πρωταθλήματος αποχωρούν με... ψηλά το κεφάλι, επικαλούμενοι οικονομικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Καλλιθέας την Πέμπτη (19/04) ζήτησε το υπόλοιπο της κρατικής επιχορήγησης που υπήρχε στο λογαριασμό της ομοσπονδίας, ενόψει του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα, με την απάντηση της ομοσπονδίας να είναι αρνητική, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δεν υπήρχαν χρήματα στην Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η επιστολή της Καλλιθέας:

«Προς Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

κοινοποίηση

Α: Επιτροπή Γυναικείο Πρωταθλήματος

Β: Πειθαρχική Επιτροπή

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες

Σας κάνουμε γνωστό ότι η ομάδα μας δεν παραβρέθηκε το Σαββατο 21 Απριλίου 2012 στο γήπεδο της Σοχώρας για τον προγραμματισμένο αγώνα με την ομάδα των Κρησσών Ρεθύμνου. Για καθαρά οικονομικούς λόγους, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, ζητήσαμε το υπόλοιπο της κρατικής επιχορήγησης από το λογιστήριο της ομοσπονδία, για την περίοδο 2-11-2012 αφού ήταν και ο τελευταίος αγώνας εκτός έδρας. Η απάντηση τους ήταν αρνητική διότι δεν υπήρχαν χρήματα στην Ομοσπονδία.

Φτάσαμε οικονομικά στο αμήν. Και πλέον δεν έχουμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες οικονομικές εποχές που ζούμε. Χωρίς καμία βοήθεια από την Πολιτεία, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και με μοναδική βοήθεια από την Ομοσπονδία, 3.000 ευρώ για όλο το πρωτάθλημα (για αγώνες δύο φορές στη Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καρδίτσα, Βόλο, και δύο φορές Κρήτη), πως θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα με τόσα έξοδα, αφού και η ίδια η Ομοσπονδία δεν διαφημίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο από τα ΜΜΕ ώστε να βρεθούν χορηγοί; Αν και έμειναν δύο αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος οι οποίες είναι στην έδρα μας, με Καρδίτσα και ΠΑΟΚ, χωρίς έξοδα, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ όμως την προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες της Καβάλας και των Κρησσών για την παραμονή τους στην κατηγορία, και εφόσον βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να είμαστε οι ρυθμιστές στο ποια από τις δύο ομάδες θα παραμείνει στην κατηγορία, ΗΘΙΚΑ δεν μας αρμόζει κάτι τέτοιο.

Γι' αυτό το λόγο ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας ονομάζεται «Καλλιθέα». Μια ομάδα με τόσο μεγάλο ΟΝΟΜΑ και με ιστορία στο χώρο του αθλητισμού δεν μπορούμε και δεν έχουμε το δικαίωμα να το ΣΠΙΛΩΣΟΥΜΕ.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Για το ΔΣ του ΓΣ Καλλιθέα

Ο πρόεδρος

Κουρής Μιχάλης

Ο Γενικός Γραμματέας

Παυλόπουλος Γιώργος»



Euroleague: Τουρκικές σημαίες σε κάθε οπαδό στο Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός AKTOR
Euroleague: Τουρκικές σημαίες σε κάθε οπαδό στο Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός AKTOR
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός και ο Γκριγκόνις με Φενέρμπαχτσε
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός και ο Γκριγκόνις με Φενέρμπαχτσε
Παναθηναϊκός: Επαγγελματικά συμβόλαια σε επτά παίκτες
Παναθηναϊκός: Επαγγελματικά συμβόλαια σε επτά παίκτες
Super League 2: «Λύτρωση» στο τέλος για Ηρακλή - Δεύτερη συνεχόμενη νίκη
Super League 2: «Λύτρωση» στο τέλος για Ηρακλή - Δεύτερη συνεχόμενη νίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved