Αναβολή για Λεβαδειακό, Αγροτικό Αστέρα

Αναβολή για Λεβαδειακό, Αγροτικό Αστέρα

Για την Πέμπτη (6/10) στις 10:30 ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, Λεβαδειακός και Αγροτικός Αστέρας, καθώς ζήτησαν και πήραν νέα αναβολή.

Αρχικά ήταν να εκδικαστεί πρώτα η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα, αλλά ζήτησε λίγο χρόνο παραπάνω η ομάδα και έτσι σειρά πήρε η υπόθεση των ποδοσφαιριστών της Ηλιούπολης, Θάνο και Ηλιόπουλο. Ως μάρτυρας είχε κληθεί ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τάχθηκε υπέρ των δύο παικτών.

Για το παιχνίδι του Λεβαδειακού με την Ηλιούπολη είπε πως είναι αγώνας πρότυπο για το πώς στήνεται ένα παιχνίδι και θα μπορούσε να διδάσκεται στο πανεπιστήμιο!

Για τον Θάνο σημείωσε πως είχε καλή πορεία μέχρι τώρα στην καριέρα του και πως ο Ηλιόπουλος είναι μεγάλο ταλέντο. Μάλιστα είχε ενδιαφερθεί να τους πάρει στην Παναχαϊκή. Αντίθετα, είπε πως ο Νικολόπουλος είναι παίκτης που έστηνε παιχνίδια. Μάλιστα κατέληξε πως οι Θάνος και Ηλιόπουλος είναι φτωχόπαιδα και ακόμη κι αν έκαναν κάτι επιλήψιμο δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν.

Στη συνέχεια απολογήθηκαν οι δύο παίκτες της Ηλιούπολης. Ο Θάνος υπογράμμισε πως ποτέ δεν έχει παίξει στοίχημα εις βάρος της ομάδας του, ενώ παραδέχτηκε ότι πηγαίνει σε προποτζίδικα με τους φίλους του, αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω σε αυτό. Ο Ηλιόπουλος από την πλευρά του υποστήριξε πως μπήκε αλλαγή στο εν λόγω παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο 60’ κι ενώ το σκορ ήταν 2-2 και ότι δεν έχει καμία σχέση.

Σειρά πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Αετού Σκύδρας και της Δόξας Κρανούλας, για το μεταξύ τους παιχνίδι. Οι παράγοντες των δύο ομάδων αρνήθηκαν ότι είχαν στήσει την αναμέτρηση, ενώ ο πρόεδρος του Αετού, κ. Ναυρινιάδης, κατέθεσε τα εξής: «Στο ημίχρονο της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ μας, άνθρωποι του Τσακογιάννη με πλησίασαν και μου ζήτησαν να έρθει το παιχνίδι ‘διπλό’. Εγώ αρνήθηκα και ζήτησα από τους παίκτες μου να παλέψουν για τη νίκη, για να μην εκτεθούμε. Και όντως πήραμε τη νίκη με 1-0».

Η επόμενη υπόθεση που εξετάστηκε ήταν αυτή της Ρόδου. Από τα «ελάφια», που έχουν υποβιβαστεί ήδη στη Δ’ Εθνική, δεν παρέστη κανένας. Σαν μάρτυρας μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια της Ηλιούπολης από τότε που ανέλαβε ο Τσακογιάννης είναι στημένα. Και όλα τα παιχνίδια της Ρόδου με την Ηλιούπολη είναι στημένα. Ο Μαρτίνης είναι καλός επιχειρηματίας, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν φέρθηκε σωστά. Η Ρόδος ήταν έρμαιο του Τσακογιάννη και του οργανωμένου εγκλήματος».

Ακολούθησε μια σύντομη απολογία του διαιτητή Δίτσιου, ο οποίος τόνισε ότι πλέον σφυρίζει στη Super League κι εκεί έφτασε με την αξία του, ενώ ούτε ο Κούγιας είχε να του προσάψει κάτι.

Η υπόθεση του Ιωνικού απασχόλησε στη συνέχεια την Πειθαρχική επιτροπή, με τον μόνιμο μάρτυρα Αλέξη Κούγια να καταθέτει. Ανέφερε πως ο πρόεδρος του Ιωνικού, Κώστας Χαραλαμπίδης, ήταν παλιά παράγοντας στην Ηλιούπολη. Επίσης επισήμανε πως είναι ο μοναδικός πρόεδρος στην κατηγορία που έχει τη δική του επιχείρηση και δεν γνωρίζει αν είναι μπλεγμένος στην υπόθεση. Ο ίδιος ο Χαραλαμπίδης δεν τοποθετήθηκε, όμως ο δικηγόρος του ανέφερε πως άνθρωποι του Τσακογιάννη πρότειναν στον πελάτη του να στήσουν το παιχνίδι, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Κι όταν πήγε στο γήπεδο δέχτηκε επίθεση και κάποιοι τον χτύπησαν. Κατέληξε πως δεν γίνεται να είναι ο Χαραλαμπίδης και δαρμένος και κατηγορούμενος…

Στη συνέχεια έγινε ένα μικρό διάλειμμα, και άρχισε η εκδίκαση της υπόθεσης του Αγροτικού Αστέρα. Εκεί ο Αλέξης Κούγιας ξεσπάθωσε εναντίον της ομάδας του Κώστα Ριαβόγλου. Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε: «Ο Αγροτικός Αστέρας, ο Διαγόρας και η Ηλιούπολη είναι οι πιο βρώμικες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα», ενώ για τον Ριαβόγλου είπε: «Ο Ριαβόγλου είναι βρώμικος παράγοντας και είναι κολλητός με τον Μπέο, τον Ψωμιάδη και τον Τσακογιάννη. Είναι όλοι τους μια εγκληματική οργάνωση. Μάλιστα είπε πως όταν έστηναν ένα παιχνίδι, ενημέρωναν τους υπόλοιπους για το παίξουν. Κανόνιζαν όχι μόνο το τελικό σκορ, αλλά έφτασαν στο σημείο να στήνουν και το ποιος παίκτης θα σκύψει... Αυτοί έκαναν τη Β’ Εθνική το βρωμερότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης».

Ακολούθησε κόντρα με τον Ριαβόγλου. Σε κάποιο σημείο της κατάθεσης του Κούγια, ο Ριαβόγλου του είπε κάτι ψιθυριστά και τότε, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής άρχισε να φωνάζει: «Δε σε φοβάμαι, δε σε φοβάμαι. Αυτά με την παρέα σου, εγώ δε σε φοβάμαι». Ο Ριαβόγλου κουνούσε το κεφάλι του και λίγο αργότερα τον ρώτησε: «Πες μας εσύ η Καστοριά πως σώθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ», με τον Κούγια να απαντά: «Εσύ διοικούσες το ποδόσφαιρο μαζί με την παρέα σου!».

Λίγες στιγμές αργότερα ακολούθησε ξέσπασμα του Ριαβόγλου: «Ο Κούγιας δεν έχει ιδέα, ψεύδεται σε όλον τον κόσμο. Δεν αντέχω άλλο κύριε πρόεδρε, θα τον αρπάξω!», φώναξε και αποχώρησε από την αίθουσα, επιστρέφοντας αμέσως, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους δικαστές. Στη συνέχεια ο Ριαβόγλου ζήτησε και πήρε αναβολή της εκδίκασης για την Πέμπτη.

Λίγο διήρκησε και η υπόθεση του Λεβαδειακού, καθώς ο δικηγόρος ζήτησε και πήρε αναβολή για την Πέμπτη. Πάντως το παρών εκτός από τον Γιάννη Κομπότη, έδωσαν ακόμη οι Ναπολεόνι, Κόλτζος και Ψωμάς.

{coveritlive}4f91968370{/coveritlive}



Champions League: «Πάρτι» της Αταλάντα, «διπλό» της Φέγενορντ
Champions League: «Πάρτι» της Αταλάντα, «διπλό» της Φέγενορντ
GBL: Οι διαιτητής της πρώτης αγωνιστικής
GBL: Οι διαιτητής της πρώτης αγωνιστικής
Conference League: Νίκες για Ραπίντ Βιέννης και Βιτόρια Γκιμαράες
Conference League: Νίκες για Ραπίντ Βιέννης και Βιτόρια Γκιμαράες
Ντιέγκο Αλόνσο: «Η πίεση είναι φίλη μου – Χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις»
Ντιέγκο Αλόνσο: «Η πίεση είναι φίλη μου – Χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved