Βασβάνης: «Στόχος η τριάδα»

Βασβάνης: «Στόχος η τριάδα»

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς, τα μεταγραφικά αλλά και τον νέο προπονητή του Άρη, μίλησε ο Γιώργος Βασβάνης.

Ο γενικός αρχηγός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, με δηλώσεις του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, τόνισε ότι ο Άρης φέτος έχει θέσει στόχο την τριάδα, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να αγκαλιάσει το γυναικείο τμήμα, καθώς όπως υποστήριξε έχει τα φόντα να προσφέρει χαρές αλλά και θέαμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βασβάνη στον «ΑΡΗΣ FM»:

Για την εικόνα που άφησε η περσινή σεζόν: «Η τελική εικόνα που άφησε η ομάδα ήταν εξαιρετική, ειδικά στο ειδικά στο τέλος που νικήσαμε τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κατακτήσαμε την πέμπτη θέση. Ένας σύλλογος όμως όπως ο Άρης πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό».

Για την ερχόμενη σεζόν: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δυστυχώς  πέσαμε πάνω στην οικονομική κρίση κάτι που δεν μας βοηθάει. Προσπαθούμε όμως και δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, να είμαστε στην πρώτη τριάδα και σιγά- σιγά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον νέο προπονητή της ομάδας, Ηλία Μακρίδη, αλλά και τον προκάτοχό του, Ηλία Σαλαμανή: «Η συνεργασία μας με τον κ .Σαλαμανή ήτα πολύ καλή. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί πρόσφερε πολλά στο τμήμα. Τώρα όμως είναι στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

Όσον αφορά τον κ. Μακρίδη είχε έρθει στην ακαδημία του συλλόγου όταν ήμουν εγώ υπεύθυνος και τον ξέρω πολύ καλά.  Είναι καταξιωμένος, τεχνοκράτης, εργατικός, δίκαιος και αξιοκρατικός. Αυτά ήταν που μας οδήγησαν στην απόφαση να τον επιλέξουμε για τη θέση του προπονητή. Θα προσφέρει πολλά στο σύλλογο, τα κορίτσια θα μάθουν πάρα πολλά δίπλα του και ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο ο προκάτοχος του».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας: «Περιμένουμε μια μεταγραφή ακόμα η οποία είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί. Πέρα από αυτό όμως ο Άρης διαθέτει 25 ισάξιες αθλήτριες και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Επίσης, πρέπει να αναφέρω ότι ανανεώθηκε για άλλο ένα χρόνο η συνεργασία της ομάδας με την Αγγέλα Λαγουμτζή και την Μαριάννα Γκοντόβα. Είναι δύο παίκτριες που αποκτήθηκαν το Δεκέμβριο και έκαναν τη διαφορά με την ποιότητα τους, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σαν άνθρωποι.

Όταν πραγματοποιούμε μια μεταγραφή πάντα θέλουμε να έρχονται παίκτριες που αγαπούν τον Άρη και θα τιμήσουν τη φανέλα που θα φορέσουν».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι αρκετές παίκτριες του Άρη έχουν κληθεί στα Εθνικά μας συγκροτήματα: «Είναι κάτι που μας κάνει περήφανους διότι δουλέψαμε πάρα πολύ στη διάρκεια της χρονιάς. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και πιστεύω ότι και άλλες παίκτριες έχουν πολλές πιθανότητες να κληθούν στην Εθνικά μας συγκροτήματα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Βασβάνης έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη είναι ένα τμήμα που αξίζει να το προσέξουν οι φίλαθλοι του Άρη και να το αγκαλιάσουν γιατί θα τους δώσει πολλές χαρές στο μέλλον».



Πένθος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Τόντσι Γκάμπριτς
Πένθος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Τόντσι Γκάμπριτς
«Βράζουν» στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μη κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Βινίσιους
«Βράζουν» στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μη κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Βινίσιους
Super League 2: «Αέρας» η ΑΕΛ στον βόρειο όμιλο
Super League 2: «Αέρας» η ΑΕΛ στον βόρειο όμιλο
Κώστας Σλούκας: Η Euroleague αποθέωσε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού AKTOR (vid)
Κώστας Σλούκας: Η Euroleague αποθέωσε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού AKTOR (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved