Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας των Γάλλων!
Κι όμως… Δεν πάει το μυαλό σας σχετικά με το τι μπορεί να είναι.
Το μυστικό της επιτυχίας της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θεωρεί ότι γνωρίζει ο Ρώσος επιχειρηματίας, Όλεγκ Σιρότα. Διότι εφοδιάζει το ξενοδοχείο των «τρικολόρ» με τυριά και γιαούρτια από το δικό του γαλακτοκομείο.
Ο Σιρότα άνοιξε τη μικρή επιχείρηση «Russky Parmezan» το 2015, ως πατριωτικό καθήκον να διατηρήσει την τροφοδοσία των συμπατριωτών του, μετά την απαγόρευση της Μόσχας για εισαγωγές νωπών τροφίμων από τη Δυτική Ευρώπη.
Όπως ισχυρίστηκε έχει πουλήσει πάνω από 400 κιλά Kolmogorovsky, η απάντησή του στο ολλανδικό γκούντα, και δεκάδες βάζα με γιαούρτι στη γαλλική αποστολή. «Κατάλαβα ποιος είναι το μυστικό της γαλλικής ομάδας. Απλά, καταναλώνουν καλό τυρί και γι΄ αυτό κερδίζουν», είπε χαριτολογώντας ο Σιρότα σε μία αποθήκη γεμάτη από τυριά.
Οι επισκέπτες της Ρωσίας επιτρέπεται να εισάγουν μικρές ποσότητες νωπών τροφίμων από την ΕΕ για προσωπική χρήση. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Φιλίπ Τουρνόν, δεν επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες για τα γεύματα των παικτών, ωστόσο, δήλωσε ότι η ομάδα έφερε ελάχιστα από την πατρίδα. «Γνωρίζαμε ότι θα βρίσκαμε ικανοποιητικά προϊόντα διατροφής στη Ρωσία, ακόμη και όσον αφορά το τυρί», είπε χαρακτηριστικά.