Παγκόσμιο Κύπελλο: Εξετάζει τέταρτη αλλαγή η FIFA

Παγκόσμιο Κύπελλο: Εξετάζει τέταρτη αλλαγή η FIFA

Το ενδεχόμενο να επιτρέψει στους προπονητές και τέταρτη αλλαγή στα παιχνίδια που καταλήγουν σε παράταση εξετάζει η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ζεράρ Ουγιέ, που είναι μέλος της τεχνικής επιτροπής του διοικητικού οργάνου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και πρώην προπονητής της Λίβερπουλ και της Παρί Σεν Ζερμέν: «Αυτή είναι μια ιδέα που έχει ήδη συζητηθεί με τους εθνικούς προπονητές. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό θέαμα στο κοινό και το να αντικαταστήσουμε έναν τραυματισμένο παίκτη κατά τη διάρκεια της παράτασης ίσως είναι μια καλή ιδέα».

Ο Ουγιέ υπογράμμισε, επίσης, ότι η ταχύτητα του παιχνιδιού έχει αυξηθεί αξιοσημείωτα τα τελευταία χρόνια και παρατήρησε ότι περίπου το ένα τέταρτο των γκολ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, στη Βραζιλία, σημειώθηκαν στα τελευταία 15 λεπτά του ματς, με τους αναπληρωματικούς που έχουν συχνά διαδραματίσει ρόλο πρωταγωνιστή να σημειώνουν τα 29 από αυτά, σε σύνολο 154. «Προσωπικά, νομίζω ότι θα έχουμε λιγότερους παίκτες με κράμπες. Οι αναπληρωματικοί φέρνουν φρεσκάδα στο παιχνίδι», συμπλήρωσε. Η FIFA θα συζητήσει το θέμα της τέταρτης αλλαγής σε μελλοντικές συναντήσεις με τις εθνικές ομοσπονδίες το φθινόπωρο και η τελική απόφαση θα ληφθεί από το διοικητικό συμβούλιό της.



Champions League: Μεγάλα ντέρμπι και σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr
Champions League: Μεγάλα ντέρμπι και σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr
Χάος σε αγώνα μπάσκετ στο Μαρούσι: Οπαδός πέταξε κάδο στο κεφάλι προπονητή
Χάος σε αγώνα μπάσκετ στο Μαρούσι: Οπαδός πέταξε κάδο στο κεφάλι προπονητή
Ιστιοπλοΐα: Συνέχεια με τις Ολυμπιακές κατηγορίες στην 33η Athens International Sailing Week 2024
Ιστιοπλοΐα: Συνέχεια με τις Ολυμπιακές κατηγορίες στην 33η Athens International Sailing Week 2024
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Υποδοχή και αποδοκιμασίες στα Σπάτα για Αλμέιδα και παίκτες
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Υποδοχή και αποδοκιμασίες στα Σπάτα για Αλμέιδα και παίκτες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved