Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Βλέπει μπροστά ο Ρούνεϊ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Βλέπει μπροστά ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα της Αγγλίας στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 αλλά έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση.

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA παραχώρησε ο Γουέιν Ρούνεϊ, υποστηρίζοντας πως η ήττα από την Ιταλία απογοήτευσε τους Άγγλους, όμως, τα «τρία λιοντάρια» είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα απέναντι στην Ουρουγουάη. Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να τα δώσει όλα στο δεύτερο παιχνίδι της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στη «τσελέστε».

Αναλυτικά όσα είπε:

-Γουέιν, αξίζατε κάτι καλύτερο;

«Δεν πιστεύω ότι αξίζαμε να χάσουμε. Πιστεύω πως παίξαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και νομίζω πως ήμασταν αρκετά άτυχοι. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάπως έτσι προχωράει».

-Μετά το δεύτερο γκολ της Ιταλίας, η Αγγλία ήταν αρκετά καλή…

«Ναι ήμασταν. Πιστεύω πως κάναμε καλά πράγματα στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαμε να βγούμε μπροστά. Θεωρώ πως αν είχαμε βγει μπροστά θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Αλλά έδειξαν και οι αντίπαλοι την κλάση τους όταν βγήκαν μπροστά. Το έκαναν πραγματικά δύσκολο για εμάς, και αυτός είναι ο λόγος που δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε δεύτερη φορά».

-Ο Ρόι Χότζον δέχθηκε κριτική για τις επιλογές του, όπως αυτή του νεαρού Ραχίμ Στέρλινγκ. Πως πιστεύεις ότι τα πήγε ο Στέρλινγκ;

«Πιστεύω πως όλοι πήγαμε καλά σαν ομάδα. Όπως είπα πριν, είναι θέμα της ομάδας, δεν είναι θέμα ατομικό και τα παιδιά που έπαιξαν πήγαν καλά. Έδωσαν στον προπονητή σίγουρα κάποιες επιπλέον επιλογές για το επόμενο παιχνίδι».

-Το γκολ της Αγγλίας ήταν πολύ ωραίο…

«Ναι ήταν ένα καλό γκολ. Ήταν πραγματικά μια καλή στιγμή για εμάς, ξέραμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι γρήγορα και καταφέραμε να το κάνουμε. Και ήταν ένα εξαιρετικό τελείωμα από τον Ντάνιελ (σ.σ. Στάριτζ)».

-Έδωσες μια εξαιρετική πάσα για αυτό το γκολ. Εισαι ικανοποιημένος με αυτό;

«Όχι. Χάσαμε τον αγώνα, άρα νιώθω μόνο απογοήτευση. Αλλά ήταν καλό που σκόραρε ο Ντάνιελ».

-Είχες μια καλή ευκαιρία να σκοράρεις στο δεύτερο ημίχρονο…

«Έτσι είναι. Δεν στενοχωριέμαι για αυτό. Θα προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

-Τι μας έδειξε ο αγώνας αυτός για τις πιθανότητες της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014;

«Μάθαμε πως πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το επόμενο παιχνίδι. Τώρα είμαστε απογοητευμένοι αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα απέναντι στην Ουρουγουάη και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Πως ήταν τα συναισθήματα στα αποδυτήρια; Θα είναι δύσκολο να βρείτε ψυχικά αποθέματα μέσα σε λίγες ημέρες;

«Όχι, πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Σίγουρα απογοητευτήκαμε γιατί χάσαμε έναν αγώνα, αλλά προχωράμε. Θα προετοιμαστούμε τώρα για την Ουρουγουάη και θα ακούσουμε τα λόγια του προπονητή μας για αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».



LIVE ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι της «OPAP Arena»
LIVE ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι της «OPAP Arena»
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Περέιρα, Πινέδα - Η ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Περέιρα, Πινέδα - Η ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα
Stoiximan Super Cup: Ο Ράιτ λύγισε τη στεφάνη
Stoiximan Super Cup: Ο Ράιτ λύγισε τη στεφάνη
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Βασικοί Μπάλντοκ, Ουναϊ και Τζούριτσιτς
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Βασικοί Μπάλντοκ, Ουναϊ και Τζούριτσιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved