Mundial 2014: Με Καστίγιο ο Ισημερινός
Κανονικά στην αποστολή του Ισημερινού για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Σεγούντο Καστίγιο παρά τον τραυματισμό του στο γόνατο απέναντι στο Μεξικό.
Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από την αναμέτρηση του Ισημερινού με το Μεξικό, ο Σεγούντο Καστίγιο. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός όμως, δεν αποδείχθηκε αρκετός για να του στερήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο προπονητής του Ισημερινού, Ρεϊνάλντο Ρουέντα ανακοίνωσε την τελική αποστολή της ομάδας του με τον Καστίγιο να είναι αμφίβολος ωστόσο, για την πρεμιέρα. Το μεγάλο όνομα της αποστολής, είναι αυτό του Αντόνιο Βαλέντσια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μάξιμο Μπανγκέρα (Μπαρτσελόνα), Αντριάν Μπόνε (Ελ Νασιονάλ), Αλεξάντερ Ντομίνγκεζ (Λίγκα ντε Κίτο).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γκάμπριελ Αχιλέρ (Έμελεκ), Βάλτερ Αγιόβι (Πατσούκα), Όσκαρ Μπαγκούι (Έμελεκ), Φρίκσον Εράζο (Φλαμένγκο), Χόρχε Γκουαγκούα (Έμελεκ), Χουάν Κάρλος Παρέδες (Μπαρτσελόνα).
ΜΕΣΟΙ: Σεγούντο Καστίγιο (Αλ Χιλάλ), Κάρλος Γκρουέζο (Στουτγκάρδη), Ρενάτο Ιμπάρα (Φίτεσε), Φιντέλ Μαρτίνεθ (Τιχουάνα), Έντισον Μέντες (Σάντα Φε), Κριστιάν Νομπόα (Ντιναμό Μόσχας), Λουίς Σαριτάμα (Μπαρτσελόνα), Αντόνιο Βαλέντσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Χάιμε Αγιόβι (Τιχουάνα), Φελίπε Καϊσέδο (Αλ Τζαζίρα), Τζέφερσον Μοντέρο (Μορέλια), Ζοάο Ρόχας (Κρουζ Αζούλ), Ένερ Βαλέντσια (Πατσούκα), Μάικλ Αρόγιο (Ατλάντε).