ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με την Στεάουα
Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου και θα «παλέψουν» για την ανατροπή στο παγωμένο Βουκουρέστι.
Το βράδυ της Πέμπτης (20/2) ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει την ανατροπή στο Βουκουρέστι, με αντίπαλο την Στεάουα Βουκουρεστίου. Μετά την ήττα στην Τούμπα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ψάχνει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, για να συνεχίσει στους «16» του Europa League.
Στην προσπάθεια αυτή, ο Ρουμάνος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Σορετίρε που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Παβλένκα για τον ίδιο λόγο είναι εκτός, ενώ στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο Τάισον που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.
Εκτός φυσικά είναι και ο Λόβρεν που συνεχίζει τη θεραπεία του. Δεν υπολογίζονται και οι Βιετέσκα, Βιεϊρίνια και Πένια που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου:
Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Τσιφτσής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τσάλοφ.