Παρτιζάν – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (photos)

Παρτιζάν – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (photos)

Μια ακόμη αξιοπρεπή εμφάνιση στην Ευρώπη για τους Αρκάδες που στάθηκαν όρθιοι στο Βελιγράδι αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας από την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς

Αποδεικνύοντας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική πως αν και «πρωτάρης» στάθηκε αρκετά καλά στους ομίλους του Europa League, ο Αστέρας με την ισοπαλία που απέσπασε από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με 6 βαθμούς, ενώ οι Σέρβοι τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ομίλου με 2.

Χωρίς κίνητρο και γκολ

Η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, καθώς τόσο η Παρτιζάν όσο και ο Αστέρας Τρίπολης είχαν μείνει εκτός «μάχης» για την πρόκριση, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εικόνα του ματς. Οι παίκτες του Νικόλιτς φρόντισαν από τα πρώτα λεπτά να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας περιορίζοντας σχεδόν μέχρι το 20’ τους Αρκάδες στο μισό γήπεδο. Ωστόσο, δύσκολα έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Θεοδωρόπουλου, ενώ στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Βεργέτη αναζητούσαν την ευκαιρία να «απειλήσουν» μέσω αντεπιθέσεων.

Βέβαια, το ματς ξεκίνησε με δυο καλές στιγμές πριν το 5’, μια για κάθε ομάδα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η κατοχή των Σέρβων αποδείχθηκε «φλύαρη», ενώ από το 25’ και μετά οι παίκτες του Βεργέτη κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά την κυκλοφορία της μπάλας και να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο. Με το παιχνίδι λοιπόν να είναι ισορροπημένο αλλά χωρίς φάσεις κύλησε το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και το 0-0 έμεινε απόλυτα φυσιολογικά μέχρι την ανάπαυλα.

Στο… ίδιο έργο θεατές

Σε ανάλογο μοτίβο κινήθηκε το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο όπου μετά από ένα «γεμάτο» 5λεπτο τα… πνεύματα ηρέμησαν. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βγήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 47’ με τον Νίνκοβιτς να «σημαδεύει» το δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Στην αντίπερα όχθη οι Αρκάδες εμφάνισαν την εικόνα που είχαν στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όπου δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και ήταν περιορισμένοι στο μισό γήπεδο.

Με τον Νίνκοβιτς να διατηρεί το όποιο «κέφι» του επιθετικά η Παρτιζάν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να δημιουργεί εύκολα φάσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Βεργέτη δεν εμφάνισαν σε κανένα σημείο την ανάκαμψη που είχαν στο πρώτο μέρος και δυσκολεύονταν ιδιαίτερα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά. Ωστόσο στο τελευταίο 5λεπτο ο Αστέρας βρήκε χώρους καθώς η Παρτιζάν είχε ανέβει προκειμένου να πετύχει το γκολ της νίκης και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μάσα στο 90’ που ήταν και το… κύκνειο άσμα του αγώνα με το 0-0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Κορυφαίος του αγώνα

Κατάφερε με τις επεμβάσεις και την σταθερότητα που απέπνεε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να δώσει σιγουριά στην άμυνά του συμβάλλοντας τα μέγιστα σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη. Ο λόγος για τον Θεοδωρόπουλο που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελευταία ευρωπαϊκή «παράσταση» των Αρκάδων.

Παρτιζάν (Μάρκο Νίκολιτς): Λούκατς, Βολκόφ, Πέτροβιτς, Στάνκοβιτςς, Μπ. Ίλιτς, Νίνκοβιτς (81'Λούκα), Γκρμπιτς (74' Σ. Ίλίτς), Ζίβκοβιτς, Ντρίντσιτς, Μάρκοβιτς, Σκούλετιτς (89' Κόγιτς)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μουνάφο, Τιε Μπι (75' Μάσα), Γιαννιώτας (63' Νίκο Φερνάντες), Μπακασέτας (72' Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

Παρτιζάν – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/5489c4fb8b6abb4821a39dec?theme=onsports|600|700{/iframe}


Η Γη θα αποκτήσει δεύτερο φεγγάρι σε λίγες ημέρες - Θα «φωτίζει» για δύο μήνες
Η Γη θα αποκτήσει δεύτερο φεγγάρι σε λίγες ημέρες - Θα «φωτίζει» για δύο μήνες
Χάντμπολ: Παλικαρίσια πρόκριση για τη Δράμα στο European Cup
Χάντμπολ: Παλικαρίσια πρόκριση για τη Δράμα στο European Cup
Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα: Πήρε το ντέρμπι η Μίλαν με γκολ στο 89’ – «Σίφουνας» η Μπαρτσελόνα!
Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα: Πήρε το ντέρμπι η Μίλαν με γκολ στο 89’ – «Σίφουνας» η Μπαρτσελόνα!
Βαθμολογία Super League: Στραβοπάτημα για δύο, χαμόγελα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
Βαθμολογία Super League: Στραβοπάτημα για δύο, χαμόγελα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved