Παναθηναϊκός – PSV Αϊντχόφεν: Με «Σίφο» βασικό
Στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του EuropaLeagueμε αντίπαλο την PSVΑϊντχόφεν βρίσκεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, στον πάγκο ο Μάρκους Μπεργκ.
Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του EuropaLeague. Ο Κροάτης στόπερ εδώ και δέκα μέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.
Στον αντίποδα, εκτός ενδεκάδας είναι ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος λογικά θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, κάτω από τα δοκάρια, θα βρίσκεται ο Λουκ Στιλ, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Τριανταφυλλόπουλος, με τον Νάνο στα αριστερά και στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον «Σίφο», ο Μέντες.
Αμυντικός χαφ θα είναι ο Τάσος Λαγός, ενώ δεξιά θα παίξει ο Ζέκα, αριστερά ο Πράνιτς, με τον Ατζαγκούν πίσω από τον Νίκο Καρέλη και τον Μλάντεν Πέτριτς.