Live Euro 2024: Οι αγώνες Ολλανδία - Αυστρία και Γαλλία - Πολωνία

Live Euro 2024: Οι αγώνες Ολλανδία - Αυστρία και Γαλλία - Πολωνία

Euro 2024: Δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Στο «Olympiastadion» του Βερολίνου (19:00), η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Αυστρία σε ένα ματς που θα καθορίσει τις ισορροπίες και τις θέσεις στον 4ο όμιλο. Με 4 βαθμούς η Ολλανδία έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα νοκ-άουτ ακόμη κι ως 3η, όμως απ' την άλλη πλευρά, αν η Αυστρία ηττηθεί, θα «μπλέξει» για να μπει στους 4 καλύτερους τρίτους, ποντάροντας στον καλό συντελεστή τερμάτων που έχει.

Οι Αυστριακοί έχουν χάσει τους τελευταίους 7 αγώνες τους απέναντι στην Ολλανδία (συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών) και δεν έχουν νίκη κόντρα στους «οράνιε» από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1984.

«Συνολικά, υπήρξαν στιγμές που δεν ήμασταν στα καλύτερά μας απέναντι στη Γαλλία. Δίναμε την μπάλα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν τους πιέζαμε πάντα αποτελεσματικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Όλοι οι επιθετικοί μας πέρασαν δύσκολα και μερικές φορές δεν είχαν την υπομονή να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, αλλά τελικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και με το οποίο μπορούμε να... ζήσουμε» τόνισε ο προπονητής της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, για το πώς ανταποκρίθηκε η ομάδα του στο ματς με τους «τρικολόρ», ενώ ο τεχνικός των Αυστριακών, Ραλφ Ράγκνικ πρόσθεσε απ' την πλευρά του: «Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πολωνία μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Είδαμε ότι ορισμένοι από τους παίκτες μας "ακουμπούν" τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτούς, γιατί όλοι μας περίμεναν να κερδίσουμε. Τώρα θέλουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο εναντίον της Ολλανδίας, αφού... επαναφορτίσουμε πλήρως τις μπαταρίες μας».

Την ίδια ώρα στο «Signal Iduna Park» του Ντόρτμουντ, η Γαλλία θα παίξει για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου κόντρα στην Πολωνία, την πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε και μαθηματικά απ' τη φάση των νοκ-άουτ του Euro 2024.

Η Γαλλία παραμένει αήττητη εδώ και 8 αγώνες σε ομίλους του Euro υπό τις οδηγίες του Ντιντιέ Ντεσάν (4 νίκες, 4 ισοπαλίες) και δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στη Γερμανία μετά τη νίκη 1-0 επί της Αυστρίας και την ισοπαλία 0-0 με την Ολλανδία.

«Είναι σημαντικό να δείξουμε καλό πρόσωπο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Πολωνία, για να πάρουμε τη νίκη και να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου» ήταν το σχόλιο του Ντεσάν, ενώ απ' την πλευρά του ο προπονητής των Πολωνών, Μίχαλ Πρόμπιερζ, τόνισε: «Θα παίξουμε εναντίον της Γαλλίας με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα μας. Αυτό το παιχνίδι θα είναι καλό για εμάς ως μέρος της προετοιμασίας μας για το UEFA Nations League το φθινόπωρο. Φυσικά, είμαστε απογοητευμένοι που είμαστε εκτός, αλλά δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου».

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των δύο αναμετρήσεων: 



ΟΦΗ: Παρελθόν ο Λουκάο
ΟΦΗ: Παρελθόν ο Λουκάο
Πάρνηθα: Σώθηκε με τις υπερπροσπάθειες της Πυροσβεστικής
Πάρνηθα: Σώθηκε με τις υπερπροσπάθειες της Πυροσβεστικής
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Μεγάλη βολή η Τζένγκο, νικητής στη σφυροβολία ο Φραντζεσκάκης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου: Μεγάλη βολή η Τζένγκο, νικητής στη σφυροβολία ο Φραντζεσκάκης
Euro 2024: Έκλεισαν θέση για τους «8» Γερμανία κι Ελβετία - Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Euro 2024: Έκλεισαν θέση για τους «8» Γερμανία κι Ελβετία - Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved