Κλήρωση Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16»
Ο Παναθηναϊκός έμαθε τον αντίπαλό του στους «16» του Conference League και τον δρόμο του μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.
Ο Παναθηναϊκός πήρε με αγχωτικό τρόπο την πρόκριση στους «16» του Conference League, χάρη στο γκολ του Τετέ στο 94' και σήμερα έμαθε τον αντίπαλό του σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα, με το πρώτο ματς να γίνεται στο ΟΑΚΑ στις 6 Μαρτίου και τον επαναληπτικό στις 13 Μαρτίου στην Ιταλία.
Το έργο των «πράσινων» μοιάζει πιο εύκολο, εφόσον πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε-Λουγκάνο. Όσο για τα ημιτελικά, αν φτάσει μέχρι εκεί ο Παναθηναϊκός, θα αντιεμτωπίσει μία εκ των Μπέτις, Βιτόρια Γκιμαράες, Γιαγκελόνια και Σερκλ Μπριζ. Με την Τσέλσι μπορεί να βρεθεί μόνο στον τελικό.
Τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένα για τις 10 και 17 Απριλίου, τα ημιτελικά για τις 1 και 8 Μαΐου και ο τελικός θα γίνει στις 28 Μαΐου στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.
Τα ζευγάρια των «16» του Conference League
- Γιαγκελόνια - Σερκλ Μπριζ
- Μόλντε - Λέγκια Βαρσοβίας
- Τσέλιε - Λουγκάνο
- Πάφος - Τζουργκάρντεν
- Παναθηναϊκός - Φιορεντίνα
- Μπόρατς Μπάνια Λούκα - Ραπίντ Βιέννης
- Μπέτις - Βιτόρια Γκιμαράες
- Κοπεγχάγη - Τσέλσι
ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
- Μπέτις ή Γκιμαράες VS Σερκλ Μπριζ ή Γιαγκελόνια
- Τσέλιε ή Λουγκάνο VS Παναθηναϊκός ή Φιορεντίνα
- Κοπεγχάγη ή Τσέλσι VS Μόλντε - Λέγκια
- Πάφος ή Τζουργκάρντεν VS Μπόρατς ή Ραπίντ Βιέννης
Οι διασταυρώσεις των ημιτελικών
- Ρεάλ Μπέτις ή Βιτόρια Γκιμαράες - Γιαγκελόνια ή Σερκλ Μπριζ εναντίον Τσέλιε ή Λουγκάνο - Παναθηναϊκός ή Φιορεντίνα
- Κοπεγχάγη ή Τσέλσι - Μόλντε ή Λέγκια Βαρσοβίας εναντίον Πάφος ή Τζουργκάρντεν - Μπόρατς Μπάνια Λούκα ή Ραπίντ Βιέννης