ΠΑΟΚ: Σεζόν με happy end θέλει ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Σεζόν με happy end θέλει ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για την αυριανή μάχη με τη Μποέμιαν.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει αύριο στο Δουβλίνο τις υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εκπροσώπησε τον «Δικέφαλο» στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μποέμιαν και τόνισε ότι στόχος είναι η διάκριση στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Το ξέρουμε ότι πλέον έχουν 24 παιχνίδια και είναι ένα πλεονέκτημα, για εμάς θα είναι το πρώτο επίσημο, αλλά ξέρουμε τι να κάνουμε. Ήρθαμε εδώ με έναν σκοπό, δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Για τη διαφορά θερμοκρασίας: «Εμείς τις τελευταίες εβδομάδες δουλέψαμε με την ίδια θερμοκρασία στην Ολλανδία, οπότε έχουμε δουλέψει σε αυτό. Όλοι ξέρουν τον καιρό που κάνει στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι δικαιολογία το κλίμα. Είμαστε εδώ με έναν σκοπό, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το πώς ξεκινάει η σεζόν για τον ίδιο: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και να τελειώσουμε με happy end. Φέτος έκανα προετοιμασία, οπότε είμαι πιο έτοιμος από την περσινή σεζόν. Το σημαντικό είναι να πετύχουμε τον στόχο μας, όλοι μας έχουμε δουλέψει σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας και ο στόχο μας στα δύο ματς με την Μποέμιαν είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Το ξέρουμε ότι δεν έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις που έχουμε συμμετάσχει. Φέτος έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με ποιότητα. Η συγκέντρωση θα μας βοηθήσει να πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, γιατί έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».



Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 0-2: Στο +11 με… όργια Σαλάχ κι αγκάλιασε τον τίτλο!
Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 0-2: Στο +11 με… όργια Σαλάχ κι αγκάλιασε τον τίτλο!
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Γεμάτος ενέργεια έφτασε στη δίκαιη νίκη
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Γεμάτος ενέργεια έφτασε στη δίκαιη νίκη
Κλειστός Στίβος: Στο… ρελαντί πρώτος ο Τεντόγλου
Κλειστός Στίβος: Στο… ρελαντί πρώτος ο Τεντόγλου
Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ 0-3: «Γκάζωσε» πριν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ 0-3: «Γκάζωσε» πριν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved