Ολυμπιακός: Κατάσκοπος από Βενγκέρ
Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού πριν τον «τελικό» με την Άρσεναλ είχε συνεργάτης του Αρσέν Βενγκέρ.
Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν το Σάββατο (5/12) στην Κομοτηνή και πήραν το «διπλό» 4-3 κόντρα στον Πανθρακικό, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι Πειραιώτες αν πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό θα πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, τη στιγμή που οι Λονδρέζοι χρειάζονται νίκη με δύο τέρματα διαφορά. Μάλιστα, ο Αρσέν Βενγκέρ ήθελε να «τσεκάρει» για μία ακόμα φορά το «συγκρότημα» του Μάρκο Σίλβα και είχε στείλει «κατάσκοπο» στο ΔΑΚ Κομοτηνής.