Απίστευτη καζούρα των οπαδών της Αϊντχόφεν στην Γιουνάιτεντ! (video)
Μ’ έναν απίστευτο τρόπο θέλησαν οι οπαδοί της Αϊντχόφεν να πικάρουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την «λευκή» ισοπαλία στο Ολντ Τράφορντ.
Οι Ολλανδοί έβαλαν σε μεγάλους μπελάδες τους «κόκκινους διαβόλους», όσον αφορά στην πρόκριση για την επόμενη φάση, μια και τους κράτησαν στο 0-0 και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, όπου οι Άγγλοι ταξιδεύουν στην Γερμανία απέναντι στην πρωτοπόρο Βόλφσμπουργκ, ενώ η PSV θα παίξει εντός έδρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί της Αϊντχόφεν βρήκαν έναν απίστευτο τρόπο για να κάνουν καζούρα στους Βρετανούς, καθώς τραγούδησαν το «Γιάγια, Κόλο» τραγούδι, αναφερόμενοι στους αδερφούς Τουρέ που αγωνίζονται στην μισητή Μάντσεστερ Σίτι!
Δείτε!