Λουίς Ενρίκε: «Άγνωστο το μέλλον, ζω το τώρα»
Μαχητές χαρακτήρισε τους παίκτες του ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στην ομάδα
Την επιθυμία του να ζει στο παρόν εξέφρασε ο Λουίς Ενρίκε μετά τον τελικό του Champions League αφού πρώτα αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για την κατάκτηση του τίτλου και του Treble.
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε αρχικά: «Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα του Champions League. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, διαθέτουμε ένα ρόστερ με μοναδικής αξίας παίκτες. Είναι όλοι τους νικητές, ενωμένοι σαν γροθιά και ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν, δίνοντας χαρά σε πολύ κόσμο.
Ήταν το 60ο ματς της χρονιάς, μιας χρονιάς ιστορικής που φτάσαμε στο τρεμπλ. Ήταν μια δύσκολη σεζόν και είμαι ευγνώμων σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα. Τους το αφιερώνω, καθώς πίστεψαν πως θα τα πάω καλά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα».
Για την… επόμενη μέρα, είπε: «Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως δεν βαριέται να κερδίζει τρόπαια. Πάντα στόχος είναι η κατάκτηση τίτλων και με αυτούς τους παίκτες που έχω, η δουλειά μου γίνεται πιο εύκολη. Στόχος μου είναι να ευχαριστιέμαι για το παρόν. Δεν ξέρω αν θα μείνω και του χρόνου, αλλά αυτό που μετράει είναι πως τώρα είμαι χαρούμενος».