Βαΐτσης: «Το κρίσιμο είναι με την Αντερλεχτ»

Βαΐτσης: «Το κρίσιμο είναι με την Αντερλεχτ»

Δεν πρέπει να έχει άγχος απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά σε αυτό με την Άντερλεχτ, όπως τόνισε ο Γιώργος Βαΐτσης.

Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον Sentra 103,3 για το ματς στο Παρίσι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Μήτρογλου, και φυσικά θυμήθηκε το γκολ που είχε σημειώσει στο «Λουί ΙΙ» επί της μεγάλης Μονακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαΐτση:

Για τη νίκη επί της Μονακό: «Ηταν πάρα πολύ μεγάλη νίκη, πολύ σημαντικό ματς. Με σημάδεψε. Πάντα όταν κληρώνεται ελληνική ομάδα με γαλλική, πάντα δέχομαι πειράγματα, τηλεφωνήματα...».

Για την Παρί: «Είναι ένας γαλαξίας αστέρων. Στηρίζεται στην ατομική ικανότητα κι όχι στην ομαδική. Από τη μέση και μπροστά μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, το απρόβλεπτο όπως η πάσα του Ιμπραΐμοβιτς στον Καβάνι που έφερε τα πάνω κάτω στον Ολυμπιακό».
 
Για το γαλλικό μοντέλο ποδοσφαίρου: «Εχει πολύ ταχύτητα, πολύ πρέσινγκ και δουλεύουν πολύ σε όλα τα στοιχεία. Στη δύναμη, την ταχύτητα, την τεχνική και δεν αφήνουν τίποτα απ' έξω όπως άλλες σχολές ποδοσφαίρου».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα: «Αν πάρουμε το πρώτο ημίχρονο του Καραϊσκάκη μπορεί άνετα. Αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα ημίχρονο. Ο Μίτσελ ξέρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν πηγαίνει όπως πριν να παίξει με τον τρόπο που έπαιζε στην Ελλάδα. Προσπαθεί φέτος με τον Μίτσελ να κάνει αυτό που κάνουν ομάδες που δεν έχουν ανταγωνιστικότητα στα πρωταθλήματά τους. Να ανταπεξέρχονται στις αμυντικές ανάγκες ενός αγώνα. Να παίζουν και οι 11 άμυνα να κλειστούν οι χώροι.

Πιο σημαντικό ρόλο παίζουν οι δυο πλαϊνοί μπροστά και στον Ολυμπιακό παίζει μεγάλο ρόλο. Αν δεν κλείσουν στον κεντρικό άξονα να μην υπάρχουν χώροι θα έχει πρόβλημα. Έχει κι ο Ολυμπιακός παίκτες με ποιότητα μπροστά. Θα πρέπει να κοιτάξει την άμυνά του και βλέπει πως θα του βγει. Ο Ολυμπιακός δεν έχει άγχος απόψε. Το κρίσιμο είναι με την Αντερλεχτ. Σ’ αυτό το ματς πρέπει να κυνηγήσεις να παίξεις. Απόψε πρέπει να καταστρέψεις και μετά να δημιουργήσεις».

Για τον Μήτρογλου: «Εγώ αν ρωτήσεις συναδέλφους πριν παίξει καλά, τον έβλεπα. Εχει ένα ατού που ακόμα και στους μεγαλύτερους σύγχρονους αστέρες δεν το βρίσκεις. Πλασάρει και με τα δύο πόδια το ίδιο καλά. Έχει τεχνική, ντρίμπλα. Το μόνο που στερήθηκε ήταν η νοοτροπία, η συνέπεια κτλ. όταν ήρθε δεν μπορούσε να μιλήσει καλά τα ελληνικά, να κατανοήσει τι του ζητούσαν. Μπαίνει και στο κλίμα το ελληνικό. Το καλό είναι ότι ποτέ δεν τα παράτησε. Πήγε δυο φορές δανεικός και γύρισε. Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον πρόεδρο που τον πίστεψε και δεν ενέδωσε στις πιέσεις για να τον πουλήσει. Οσο και να μην θέλουμε να φύγει από τον Ολυμπιακό, πρέπει να πουλάνε και να αγοράζουν οι ομάδες σύμφωνα με τα όσα έχει επιβάλλει η UEFA».

Για τον ίδιο: «Προπονητικά προσπαθώ σιγά σιγά. Θες ένα καλό κύκλο για να προχωρήσεις, εγώ δυστυχώς μιλάω πολύ...».



Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η σεζόν για Καμαβινγκά - Ολική ρήξη στον αριστερό τένοντα
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η σεζόν για Καμαβινγκά - Ολική ρήξη στον αριστερό τένοντα
Πρόταση να αναλάβει την εθνική Πορτογαλίας έχει ο Μουρίνιο
Πρόταση να αναλάβει την εθνική Πορτογαλίας έχει ο Μουρίνιο
Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Χάντμπολ: Γηπεδούχος η ΑΕΚ στον πρώτο τελικό με Αλκαλόιντ για το EHF European Cup
Χάντμπολ: Γηπεδούχος η ΑΕΚ στον πρώτο τελικό με Αλκαλόιντ για το EHF European Cup
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved