Λύτρωση για Φενέρ
Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να ισοφαρίσει την Σάλτσμπουργκ η Φενέρμπαχτσε και κράτησε το προβάδισμα για την πρόκριση.
Μία ανάσα από τη νίκη βρέθηκε η Σάλτσμπουργκ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Φενέρμπαχτσε, ωστόσο προδόθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από την άμυνά της για να μείνει στο ισόπαλο 1-1.
Οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και άνοιξαν το σκορ στο 67’ με τέρμα του Αλάρ. Παρόλα αυτά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεϊρέλες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάσκι, Σβέγκλερ, Ούλμερ, Χίντερεγκερ, Ραμάλιο, Μέλινγκερ (75’ Χίρλαντερ), Ιλσάνκερ, Καμπλ, Μανέ (82’ Μπερίσα), Σοριάνο, Αλάν (72’ Ρέινα).
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Ντεμιρέλ, Γιομπό, Μπρούνο Άλβες, Κάντλετς, Τοπάλ, Μεϊρέλες, Τοπούζ, Εμρέ (71΄Κριστιάν), Κάιτ, Γουεμπό, Ποτούκ (58’ Σο).