Tαχίνι: Τα θρεπτικά συστατικά, οι θερμίδες και οι τρόποι να το καταναλώσετε
Το ταχίνι και τα συστατικά του μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς, στη μείωση της φλεγμονής και στην πρόληψη της ανάπτυξης ορισμένων τύπων καρκινικών κυττάρων.
Μια πολύ μικρή ποσότητα από το αγαπημένο ταχίνι μπορεί να είναι γεμάτη κρυφές θερμίδες χωρίς να το γνωρίζουμε. Αποτελείται από 100% αλεσμένο σουσάμι που ψήνεται είτε αποφλοιωμένο είτε με το φλοιό του (ολικής άλεσης) ενώ στη συνέχεια αλέθεται.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr