Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέα γκάφα των Άγγλων που έσβησαν τη Φλόγα! (photos)
Σε μία γκάφα... μεγατόνων υπέπεσαν ακόμα μία φορά οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων, Άγγλοι, αφού έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα για να τη μετακινήσουν!
Οι Βρετανοί συνεχίζουν να εκπλήσσουν τον κόσμο σε όλο τον πλανήτη με τις... χαζομάρες τους (είπαμε να εκφραστούμε κόσμια!), αφού κάνουν την μία γκάφα πίσω από την άλλη!
Τελευταίο τους κατόρθωμα; Έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα χθες βράδυ στις 21:00 για να την μεταφέρουν σε άλλο τμήμα του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου και την άναψαν ξανά στις 07:50 το πρωί!
Kάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία 116 χρόνων των Ολυμπιακών Αγώνων!
Ευτυχώς, προνόησαν και την φύλαξαν σε ένα από τα φανάρια που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας! Όπως αναφέρει η «Daily Mail», αυτός που άναψε ξανά τον Ιερή Φλόγα, ήταν ο 82χρονος Όστιν Πλέιφουτ, ο οποίος ήταν λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 1948!
Και φανταστείτε πως διανύουμε μόλις την τρίτη μέρα των Αγώνων!
Δείτε τις φωτογραφίες: