Το φετινό καλοκαίρι θα σαλπάρουμε για άλλα μέρη με τη SEAJETS

Το φετινό καλοκαίρι θα σαλπάρουμε για άλλα μέρη με τη SEAJETS

Από τον Ιανουάριο μετρούσαμε τις μέρες για να έρθει το καλοκαίρι, και συγκεκριμένα η 14η Ιουνίου. Όχι τυχαία ημερομηνία, αφού τότε είναι που ξεκίνησε η διοργάνωση που κάθε φαν του ποδοσφαίρου περιμένει πώς και πώς. Ναι, προφανώς μιλάμε για το Euro.

Ο άλλος λόγος που μας έκανε να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι είναι προφανής (και σταθερός εδώ και χρόνια): Oι καλοκαιρινές διακοπές. Για κάποιους ξεκινάνε νωρίς, τον Ιούλιο, ενώ οι περισσότεροι (μάλλον) θα περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο, είτε πριν είτε μετά από τον κομβικό Δεκαπενταύγουστο.

Όποτε και να έχουμε άδεια, όμως, η στρογγυλή θεά θα κρατάει σε όλους μας συντροφιά καθώς όλο και κάποιον αγώνα θα δούμε. Είτε πρόκειται για το Euro, είτε για φιλικό της αγαπημένης μας ομάδας ή για πρωτάθλημα του εξωτερικού, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε μπάλα ακόμα και αν είμαστε εν πλω για κάποιο νησί.  

 

Πού θα περάσουμε την καλοκαιρινή μας άδεια

Δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε το πού, ας υπάρχει και λίγο μυστήριο. Αυτό που θα σου αποκαλύψουμε, όμως, είναι ότι θα σαλπάρουμε από τον Πειραιά ή τη Ραφήνα για να πάμε σε έναν από τους 50 προορισμούς της SEAJETS στο Αιγαίο. Αυτό μπορεί να μην είναι πολύ βοηθητικό, γιατί το δίκτυο της εταιρείας με τον μεγαλύτερο στόχο ταχύπλοων παγκοσμίως εκτείνεται από τη Λήμνο και την Καβάλα μέχρι τη Χάλκη.

Και για να γίνουμε λίγο πιο ακριβείς, μπορεί να μας πετύχεις να βλέπουμε κανένα ματς ενώ πηγαίνουμε Σύρο, Πάρο, Νάξο, Μήλο ή Μύκονο. Σύρο γιατί μας γοητεύει αυτός ο συνδυασμός Κυκλάδων και Ιταλίας, αλλά και τα λουκούμια για τα οποία φημίζεται (ψέματα να πούμε;). Πάρο γιατί έχει παραλίες που είναι ό,τι πρέπει για kite surf και windsurf. Νάξο γιατί σαν την Απείρανθο δεν έχει (και άσε τους άλλους να λένε για τη Χαλκιδική). Μήλο γιατί πηγαίνοντας στο Κλέφτικο νομίζουμε ότι είμαστε πειρατές κατά τον Μεσαίωνα. Μύκονο γιατί, όπως και να το κάνουμε, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον κοσμοπολίτικο αέρα της.

Ένας άλλος λόγος μάλιστα, που επιλέγουμε αυτά τα νησιά είναι πρακτικός. Γενικά, η SEAJETS προσφέρει πολλαπλά καθημερινά, πρωινά και απογευματινά δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας και για τα παραπάνω νησιά έχουμε αρκετές επιλογές για να κάνουμε τον προγραμματισμό που μας εξυπηρετεί. Για τη Σύρο και την Πάρο προσφέρονται τρία καθημερινά δρομολόγια, τέσσερα για τη Μήλο και τη Μύκονο και πέντε για τη Νάξο. Μόνο λίγα δεν τα λέμε, δηλαδή.

Από το 2002, τη χρονιά δηλαδή που η SEAJETS έκανε την επίσημη είσοδό της στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, χιλιάδες ταξιδιώτες την εμπιστεύονται για να φτάσουν στον προορισμό της επιλογής τους στο Αιγαίο. Και αυτό, γιατί διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο πλοίων υψηλής ταχύτητας ο οποίος εγγυάται ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια. Μετά από αυτά, ποιοι είμαστε εμείς για να τα παραβλέψουμε και να επιλέξουμε κάτι άλλο για το ταξίδι μας;

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της SEAJETS, να τηλεφωνήσετε στο 210 710 7 710 ή να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.


Premier League: Θλίψη στη Λίβερπουλ - Πέθανε πρώην αρχηγός της
Premier League: Θλίψη στη Λίβερπουλ - Πέθανε πρώην αρχηγός της
Nations League: Πεντάρες για Γερμανία και Ολλανδία, σημαντικό «διπλό» η Αλβανία
Nations League: Πεντάρες για Γερμανία και Ολλανδία, σημαντικό «διπλό» η Αλβανία
Ελλάδα - Φινλανδία 3-0: Φώτη-σε στο ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς - Πρεμιέρα με νίκη στο Nations League
Ελλάδα - Φινλανδία 3-0: Φώτη-σε στο ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς - Πρεμιέρα με νίκη στο Nations League
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Σταματοπούλου
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Σταματοπούλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved