Το ξύρισμα που θέλουμε είναι ακραίο, άνετο και φτάνει μέχρι τελικό!

Το ξύρισμα που θέλουμε είναι ακραίο, άνετο και φτάνει μέχρι τελικό!

Το όνειρό μας από την αρχή της σεζόν έγινε πραγματικότητα. Ναι, για το Final 4 της Euroleague μιλάμε, μιας και φέτος έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, ενώ μετράμε ήδη αντίστροφα, για τη στιγμή του απόλυτου πανηγυρισμού στους δρόμους του Βερολίνου (Μα φυσικά και βρισκόμαστε ήδη εκεί!).

Εντάξει, ας είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, μιας και έχουμε ακόμη χρόνο! Εκείνο που έχει προτεραιότητα για την ώρα, είναι να προετοιμαστούμε για τη βραδιά του τελικού. Τι σημαίνει αυτό; Πως αρκεί να κάνουμε ένα double check στο σακίδιο που έχουμε πάρει μαζί μας: Ρούχα check, ταυτότητα/διαβατήριο check, κινητό και φορτιστής check και ξυραφάκια check. Και μάλιστα, όχι όποια και όποια ξυραφάκια αλλά τα Wilkinson Xtreme 3, αυτά που μας προσφέρουν το πιο άνετο και εύκαμπτο ξύρισμα κάθε μέρα, έτσι ώστε να απολαύσουμε το Final 4 της Euroleague πιο περιποιημένοι από ποτέ.

Βλέπεις, σε συνθήκες όπως ο πιο κρίσιμος αγώνας της Euroleague, αυτό είναι κάτι που το έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη, μιας και η αγωνία προβλέπεται μεγάλη και μάλλον, θα πιάσουμε πολλές φορές το πρόσωπό μας. Οπότε, πρέπει να είναι απαλό.

Ξυραφάκια για κάθε ανάγκη, περιποίηση για όλους

Υπάρχει παραπάνω από ένας λόγος που τα ξυραφάκια Wilkinson Xtreme 3 μάς συντροφεύουν μέχρι τη Γερμανία. Ο κυριότερος είναι ότι καλύπτουν όλες τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας μας (δεν είμαστε καθόλου λίγοι όσοι έχουμε τέτοιο τύπο επιδερμίδας).

Για παράδειγμα, η ενυδατική ταινία με αλόη και βιταμίνη Ε, την οποία έχουν τα ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων Wilkinson Xtreme 3 Sensitive είναι ακριβώς ό,τι επιζητάμε για να την προστατεύσουμε κατά την καθημερινή μας ρουτίνα. Από εκεί και πέρα, οι τρεις εύκαμπτες λεπίδες τους «ευθύνονται» για το άνετο ξύρισμα που προσφέρουν, για όλες τις περιοχές και γωνίες. Μάλιστα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε ξυραφάκι για έως και 11 ξυρίσματα (κατά μέσο όρο) και έτσι, δεν χρειάζεται να το πετάμε στα σκουπίδια μετά από κάθε ξύρισμα.

w2

Όσοι, δε, από εμάς «ποντάρουν» σε έξτρα ενυδάτωση, τότε «παίζουμε μπάλα» ανάμεσα στα ξυραφάκια Xtreme 3 Black Edition Comfort, με ενυδατική ταινία με αλόη και Xtreme 3 Ultimate Comfort της Wilkinson Sword. Ειδικά τα τελευταία, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απαλό και πραγματικά στενό ξύρισμα, έχοντας τρεις λεπίδες που λυγίζουν και προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε περίγραμμα προσώπου. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του Duo Glide επιτρέπει την εύκολη κίνηση σε όλο το πρόσωπο για ένα απλό και καθαρό φινίρισμα. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι κατάλληλα για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς έχουν 50% περισσότερο ενυδατικό υλικό και 50% μεγαλύτερη προστατευτική μπάρα, σε σχέση με τα ξυραφάκια Xtreme 3 Sensitive.

w3

Ανεξάρτητα από το τι επιλέγουμε, η ξεχωριστή εμπειρία ξυρίσματος που προσφέρουν όλα τα ξυραφάκια της σειράς Xtreme 3 είναι και φιλική προς το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει γιατί οι λεπίδες τους είναι κατασκευασμένες από 70% ανακυκλωμένο ατσάλι, η λαβή τους από 35% ανακυκλωμένο πλαστικό (μίγμα PCR & PIR), ενώ η συσκευασία τους προέρχεται από 85% ανακυκλωμένα υλικά (μίγμα PCR & PIR). Έτσι, αν θα μπορούσε, θα μας έλεγε ένα μικρό «ευχαριστώ» το περιβάλλον.

w4

Πώς το ξύρισμά μας «ανεβαίνει» στην κορυφή

Ναι, τα ξυραφάκια Wilkinson Xtreme 3, «κουβαλώντας» τα 250 χρόνια ιστορίας της Wilkinson Sword, είναι τα μόνα που προσφέρουν το πιο απαλό και άνετο ξύρισμα που χρειάζεται η ευαίσθητη επιδερμίδα μας. Όμως, δεν αρκούν από μόνα τους για ένα αξεπέραστο ξύρισμα. Πρέπει και εμείς να φροντίζουμε τα ξυραφάκια -και ακριβώς έτσι κάνουμε.

Για την ακρίβεια, μετά από κάθε ξύρισμα, φροντίζουμε να ξεπλένουμε τις λεπίδες του ξυραφιού που χρησιμοποιούμε, για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα από τον αφρό ξυρίσματος. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγονται οι εναποθέσεις και το φράξιμο, με αποτέλεσμα να διατηρούνται οι λεπίδες κοφτερές για περισσότερο διάστημα.

Αφού ξεπλύνουμε, ανακινούμε καλά το ξυράφι μας για να απομακρύνουμε την υπερβολική υγρασία. Εδώ προσέχουμε ιδιαίτερα γιατί, αν τα χτυπήματα είναι πολύ δυνατά, μπορεί να επηρεάσουμε αρνητικά την κατάσταση των λεπίδων, και το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι καλό. Αλλά εμείς, θέλουμε κορυφαίο αποτέλεσμα και στο ξύρισμα, έτσι δεν είναι;

Επίσης, είναι σημαντικό να μην στεγνώνουμε το ξυράφι μας με πετσέτα, γιατί μπορεί να θαμπώσουν οι λεπίδες. Αντ’ αυτού, το βάζουμε σε ένα φλιτζάνι και το αφήνουμε να «ξεκουραστεί» μέχρι την επόμενη μέρα.

Τώρα μάλιστα! Μπορούμε να μιλάμε για κορυφαίο ξύρισμα. Τόσο κορυφαίο που φτάνει μέχρι τελικό. Πάμε Wilkinson Xtreme 3!


Premier League: Θλίψη στη Λίβερπουλ - Πέθανε πρώην αρχηγός της
Premier League: Θλίψη στη Λίβερπουλ - Πέθανε πρώην αρχηγός της
Nations League: Πεντάρες για Γερμανία και Ολλανδία, σημαντικό «διπλό» η Αλβανία
Nations League: Πεντάρες για Γερμανία και Ολλανδία, σημαντικό «διπλό» η Αλβανία
Ελλάδα - Φινλανδία 3-0: Φώτη-σε στο ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς - Πρεμιέρα με νίκη στο Nations League
Ελλάδα - Φινλανδία 3-0: Φώτη-σε στο ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς - Πρεμιέρα με νίκη στο Nations League
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Σταματοπούλου
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Σταματοπούλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved