Όσο υπάρχει ο καθημερινός μας «σύμμαχος», δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ευαίσθητοι

Όσο υπάρχει ο καθημερινός μας «σύμμαχος», δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ευαίσθητοι

Είναι γεγονός πως γύρω από το φύλο μας επικρατεί ένας μύθος, τον οποίο αν μη τι άλλο έχουμε «χτίσει» επιμελώς, εδώ και πολλά χρόνια. Αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός; Μιλάμε φυσικά, για τον μύθο που μας θέλει να μην είμαστε ευαίσθητοι και να «υψώνουμε τοίχους», έτσι ώστε να κρύβουμε τα ευαίσθητα σημεία μας, σε κάθε δυνατή ευκαιρία.

Και κάπως έτσι, έχει εδραιωθεί η άποψη, πως η ευαίσθητη πλευρά είναι προνόμιο των γυναικών ή μάλλον -για να ακριβολογούμε και να μην γινόμαστε υπερβολικοί- πως ακόμη και αν κάποιος από εμάς «κρύβει» ευαισθησίες, δεν επιτρέπεται να μιλήσει γι’ αυτές. Αν ταυτίζεσαι, συνέχισε να διαβάζεις, διότι ήρθε η στιγμή να πεις «αντίο» σε ανυπόστατους μύθους σαν κι αυτόν!

Και όμως, είμαστε ευάλωτοι

Δεν ήρθαμε από άλλο πλανήτη, έχουμε και εμείς ευαισθησίες. Σίγουρα συναισθηματικές, αλλά και άλλες, πιο «φανερές», οι οποίες έχουν σχέση με την επιδερμίδα μας. Παρόλα αυτά, για κάποιον ανεξήγητο -επίτρεψέ μου- λόγο, ούτε για αυτή την ευαισθησία πρέπει να μιλάμε -ή, τουλάχιστον, να μην μιλάμε πολύ.

Άλλο που αν ανοίξεις το ντουλάπι του μπάνιου μας, θα βρεις σε περίοπτη θέση ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων με ενυδατική ταινία με αλόη και βιταμίνη Ε, τα οποία μάλλον είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα. Και όχι, δεν θα το κρύψουμε. Όπως δεν θα κρύψουμε ότι τα ξυραφάκια αυτά είναι τα Wilkinson Xtreme 3 Sensitive.

on2

Τα  Wilkinson Xtreme 3 Sensitive είναι το «ευαίσθητο σημείο» μας

Ναι, τα  Wilkinson Xtreme 3 Sensitive είναι το «ευαίσθητο σημείο» μας και αυτό είναι «συν» μας. Πώς να μην είναι, δηλαδή, όταν μιλάμε για ξυραφάκια τα οποία προστατεύουν το δέρμα μας (η ενυδατική ταινία με αλόη και βιταμίνη Ε που αναφέραμε πριν) και έχουν τρεις εύκαμπτες λεπίδες για άνετο ξύρισμα, για όλες τις περιοχές και γωνίες;

Για να μην αναφέρουμε ότι τα Wilkinson Xtreme 3 Sensitive προσφέρουν και μια ασύγκριτη εμπειρία ξυρίσματος, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από 70% ανακυκλωμένο ατσάλι, η λαβή από 35% ανακυκλωμένο πλαστικό (μίγμα PCR & PIR) και η συσκευασία από 85% ανακυκλωμένα υλικά (μίγμα PCR & PIR). Επιπλέον, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε, κατά μέσο όρο, για έως και 11 ξυρίσματα, οπότε έτσι μειώνουμε και τις φορές που πετάμε τα ξυραφάκια στα σκουπίδια, κάνοντας καλό… και στην τσέπη μας.

Έτσι, η Wilkinson Sword φροντίζει να δημιουργεί προϊόντα με γνώμονα τις αρχές της βιωσιμότητας και εμείς, όντας περιβαλλοντικά ευαίσθητοι, δεν θα μπορούσαμε να μην τη στηρίξουμε, λέγοντας «ναι» στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της και κατ’ επέκταση την οικονομία που μας προσφέρει.

on 3

Tips για κορυφαίο ξύρισμα

Μπορεί τα ξυραφάκια Wilkinson Xtreme 3 Sensitive να είναι η καλύτερη επιλογή για την ευαίσθητη επιδερμίδα μας, όμως για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, δηλαδή να είναι αξεπέραστο, ακολουθούμε και μια μικρή «ιεροτελεστία» τριών βημάτων, ώστε να προστατεύσουμε τους πολύτιμους σύμμαχούς μας.

Αρχικά, μετά από κάθε ξύρισμα, ξεπλένουμε τις λεπίδες του ξυραφιού κάτω από τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσουμε τα υπολείμματα αφρού ξυρίσματος. Έτσι, αποτρέπουμε τις εναποθέσεις και το φράξιμο, διατηρώντας τις λεπίδες κοφτερές για περισσότερο καιρό. Έπειτα, αφού ξεπλύνουμε, ανακινούμε καλά το ξυράφι μας για να αφαιρέσουμε την υπερβολική υγρασία. Φυσικά, είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί, διαφορετικά, τα χτυπήματα μπορεί να βλάψουν την κατάσταση των λεπίδων, με αποτέλεσμα να μην ξυριζόμαστε πλέον τόσο καλά (και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε, έτσι;). Τέλος, δεν στεγνώνουμε τα ξυραφάκια με πετσέτα, καθώς υπάρχει περίπτωση να θαμπώσουν οι λεπίδες, αλλά τα τοποθετούμε σε ένα φλιτζάνι. Πολύ απλά βήματα, όχι;

on 4

Η αλήθεια είναι ότι, όταν μιλάμε για κορυφαίο ξύρισμα, το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα στα Wilkinson Xtreme 3 Sensitive. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού, αξιοποιώντας τα 250 χρόνια ιστορίας της Wilkinson Sword, αυτά τα ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων προσφέρουν την υψηλή απόδοση και την ποιότητα που αναζητάμε εμείς και η ευαίσθητη επιδερμίδα μας στο καθημερινό μας ξύρισμα.


Premier League: Θλίψη στη Λίβερπουλ - Πέθανε πρώην αρχηγός της
Premier League: Θλίψη στη Λίβερπουλ - Πέθανε πρώην αρχηγός της
Nations League: Πεντάρες για Γερμανία και Ολλανδία, σημαντικό «διπλό» η Αλβανία
Nations League: Πεντάρες για Γερμανία και Ολλανδία, σημαντικό «διπλό» η Αλβανία
Ελλάδα - Φινλανδία 3-0: Φώτη-σε στο ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς - Πρεμιέρα με νίκη στο Nations League
Ελλάδα - Φινλανδία 3-0: Φώτη-σε στο ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς - Πρεμιέρα με νίκη στο Nations League
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Σταματοπούλου
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Σταματοπούλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved