Salt Bae: Από το «λουκέτο» στο εστιατόριο της Νέας Υόρκης, στην... αποτυχία της Μυκόνου
Με κάθε προσπάθεια ο Salt Bae επιχειρεί να αποκτήσουν οι επιχειρήσεις του τους τζίρους του παρελθόντος
Ο Salt Bae και το εστιατόριό του στη Μύκονο είχε απασχολήσει για τους τζίρους που έκανε. Κάποια στιγμή μάλιστα οι πελάτες έκαναν ουρά έξω από αυτό, αφού σερβίρονταν καθημερινά πάνω από 600 ευρώ.
Η επιτυχία αυτή, όμως, φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν, αφού φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως αναφέρει το mykonoslivetv, ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με το παρελθόν.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr