Ο Σπύρος Κερκύρας γνωρίζει τη μοναδικότητα της απόλαυσης από την πρώτη γουλιά
Με εμπειρία 22 ετών στον χώρο της εστίασης ο bar expert Σπύρος Κερκύρας έχει περάσει από διάφορα πόστα πίσω από το μπαρ.
Σε αυτή τη διαδρομή ανακάλυψε πως το ενδιαφέρον του μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολυπλοκότερο, που θα τον γεμίζει ουσιαστικά και, πράγματι, σπουδάζοντας και ταξιδεύοντας, είναι σήμερα ιδιοκτήτης διάφορων χώρων εστίασης στην Ελλάδα, αλλά και μιας συμβουλευτικής εταιρείας που ασχολείται και πιο σφαιρικά με την εστίαση.
Ο ίδιος μίλησε στο Ratpack.gr για τη σημασία της πρώτης γουλιάς, της μπίρας γενικότερα, αλλά και ειδικά της Heineken, της μπίρας που προτιμούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr