Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Γιατί λένε από την αστυνομία ότι είναι κοντά στην εξιχνίαση
Ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για τις εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Κοντά στην εξιχνίαση, του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται το τμήμα ανθρωποκτονιών σύμφωνα με τον πρόεδρο αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.
«Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το χουν ξανακάνει, που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι θα εξιχνιαστεί. Οι δράστες δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι». Σύμφωνα με τις έρευνες η γυναίκα που μένει στο διπλανό σπίτι άκουσε μόνο γρυλίσματα του σκύλου.
Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι κλοκ και ένα ασημί περίστροφο. «Τέτοια όπλα χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν από όπλα και κυρίως τσιγγάνοι».
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr