Οι Ιταλοί Chef  Walter Frontalini &  Giordano Bendandi στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Οι Ιταλοί Chef Walter Frontalini & Giordano Bendandi στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Με άρωμα Ιταλίας πλημμύρισαν πρόσφατα οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος, αφού φιλοξενήθηκαν οι Ιταλοί Chef Walter Frontalini και Giordano Bendandi.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα την «Παρασκευή Φρέσκων Ζυμαρικών».
Οι διάσημοι Chef της γειτονικής χώρας, που φημίζεται για την αγάπη της στα ζυμαρικά, παρουσίασαν ζωντανά στους σπουδαστές Μαγειρικής ένα πλήθος παρασκευών φρέσκων ζυμαρικών με συνταγές και τεχνικές που προέρχονται απευθείας από την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα!
Οι δυο καταξιωμένοι Chef, μέσω της χρήσης φρέσκων υλικών, παρουσίασαν τη διαδικασία παρασκευής ζυμαρικών όπως ραβιόλι, τορτελίνι, ταλιατέλες και νιόκι, ενώ ανέλυσαν στους σπουδαστές τις λεπτομέρειες της κάθε τεχνικής που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα.



Ιστιοπλοΐα: Εντυπωσιακή εκκίνηση των Ελλήνων στο ILCA 6 Youth στην Πορτογαλία
Ιστιοπλοΐα: Εντυπωσιακή εκκίνηση των Ελλήνων στο ILCA 6 Youth στην Πορτογαλία
Euroleague: Άλωσε τη Μαδρίτη η Παρί - 2η ευκαιρία για Ρεάλ με Μπάγερν που «πέταξε» εκτός τον Αστέρα
Euroleague: Άλωσε τη Μαδρίτη η Παρί - 2η ευκαιρία για Ρεάλ με Μπάγερν που «πέταξε» εκτός τον Αστέρα
Champions League: Με άγχος Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν - Άγγιξαν ανατροπάρες Βίλα και Ντόρτμουντ
Champions League: Με άγχος Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν - Άγγιξαν ανατροπάρες Βίλα και Ντόρτμουντ
Ολυμπιακός: «Βγαίνει» σε κυκλοφορία και η δεύτερη παρτίδα της επετειακής φανέλας για τα 100 χρόνια
Ολυμπιακός: «Βγαίνει» σε κυκλοφορία και η δεύτερη παρτίδα της επετειακής φανέλας για τα 100 χρόνια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved
×