«Ολοι δουλέψαμε για την κούπα»

«Ολοι δουλέψαμε για την κούπα»

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Μινώταυρου επί του Κισσαμικού, που ισοδυναμεί με τον τίτλο στην Α’ Χανίων ήταν ο Βασίλης Δημούσης.

Ο 24χρονος επιθετικός πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ των «πρασίνων» και σε δηλώσεις του στον Χανιά ΣΠΟΡ FM 90,5 αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

Για τα συναισθήματά λίγες μέρες μετά το ντέρμπι: «Σίγουρα τώρα ηρεμήσαμε λίγο. Μεγάλη χαρά εννοείται, μεγάλο πράγμα και για μένα προσωπικά και για τους συμπαίκτες μου, γιατί εντάξει το χόμπι μας κάνουμε. Τώρα σκύβουμε το κεφάλι, μία εβδομάδα έμεινε. Πάλι προπονήσεις, δουλειά και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα καλά και θα σηκώσουμε την κούπα φέτος».

Για την δική του απόδοση: «Δεν μ’ αρέσει να μιλάω γενικά για τον εαυτό μου. Ότι καταφέραμε το καταφέραμε μαζί όλοι οι παίκτες. Δεν έχει σημασία ότι βάζω εγώ το γκολ. Το γκολ το βάζουνε όλοι μαζί, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε πάλι όλοι μαζί το κάνουμε»

Για τον καλό δεύτερο γύρο που είχε: «Έχω φτάσει στα όρια μου αλλά με δουλειά και σκυμμένο κεφάλι μπορεί να καταφέρει ο καθένας παραπάνω από όσα νομίζει. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος από αυτά που έχω κάνει φέτος. Δουλειά θέλει και βλέπουμε».

Σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι με Γρανίτη: «Έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είμαι αισιόδοξος αλλά δεν θέλω να προτρέχω. Ας κερδίσουμε το Σάββατο και μετά μιλάμε και για Δ’ Εθνική και για άλλα».

Για το αν περίμενε τέτοια εξέλιξη στην καριέρα του ερχόμενος στα Χανιά: «Όταν ήρθα στα Χανιά δεν ήξερα κανένα. Μέσω κοινού γνωστού πήγα στον Ίκαρο. Έδωσα στην ομάδα του Ικάρου αρκετά, τα πήγα καλά, παίζαμε στο γήπεδο του Μινωταύρου, με είδαν κάποια άτομα από εκεί ο κόουτς ο Βασίλης Παπαδάκης με ήξερε και από την Αεροπορία κι έτσι έγινε η μεταγραφή. Πάντως δεν περίμενα να φτάσω σε τέτοιο σημείο ποτέ».

Κατά πόσο ο ίδιος περίμενε τέτοια ευρεία νίκη: «Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες είχαν άγχος αλλά περισσότερο αυτοί. Γιατί και εκτός έδρας έπαιζαν αλλά και όλη την χρονιά προηγούνταν αυτοί στην βαθμολογία και παιζόταν η χρονιά σε ένα ματς εκτός έδρας. Δεν ξέρω, μας αντιμετώπισαν με κάποιο φόβο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως στην αρχή ούτε εγώ το περίμενα να πάει έτσι το παιχνίδι. Γιατί ο Κισαμικός είχε την υπεροχή, έπαιζε την μπάλα κάτω, προσπαθούσε, ήταν πιο δυνατός και περίμενα το παιχνίδι να είχε άλλη εξέλιξη. Να έχουμε εμείς την κατοχή, να κάνουμε τις ευκαιρίες, να πιέζουμε κτλ. Τα πράγματα ήρθαν έτσι που με μισή ευκαιρία βάλαμε το γκολ και μετά βγάλαμε… φτερά στα πόδια, η ψυχολογία με το μέρος μας, ήταν κομβικό το σημείο στο 42’, πήγαμε στο ημίχρονο ηρεμήσαμε και είδαμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Μετά μπήκαμε με αποφασιστικότητα και όσο περνούσε η ώρα… έγερνε η πλάστιγγα προς το μέρος μας. Από την στιγμή που μπήκε το δεύτερο γκολ μετά τέλειωσαν τα πράγματα».

Σχετικά με την ερώτηση για το τι παραπάνω είχε ο Μινώταυρος σε σχέση με τα 2 προηγούμενα παιχνίδια για Κισαμικό (1-3 εκτός για πρωτάθλημα, 2-4 εντός για Κύπελλο): «Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε κάτι παραπάνω. Απλά ήμασταν λίγο πιο προσεγμένοι στην άμυνα. Τα δύο ματς τα προηγούμενα δεχθήκαμε στο πρωτάθλημα δύο γκολ πολύ γρήγορα και στο Κύπελλο τα ίδια αλλά στο β’ ημίχρονο, μας αιφνιδίασαν. Αυτά τα λάθη είχαμε πει όλη την εβδομάδα και όλη τη χρονιά να τα προσέχουμε, βελτιωθήκαμε με τον καιρό, μπήκαμε αποφασισμένοι με πάθος, δύναμη, θέληση και μετά δεν θέλει και πολλά. Καλοί παίκτες υπάρχουν φέτος στο Μινώταυρο».

Τέλος έκανε το σχόλιο του σε επισήμανση ότι θα έχει βάλει κι αυτός το δικό του… λιθαράκι στο 8ο πρωτάθλημα της ιστορίας του Μινωταύρου: «Τι να πω όλη η ομάδα δούλεψε γι αυτόν τον τίτλο».



ΑΕΚ – Ναντέρ 76-69: Έκανε το πρώτο βήμα για το Final Four του BCL
ΑΕΚ – Ναντέρ 76-69: Έκανε το πρώτο βήμα για το Final Four του BCL
Ο Δ. Γιαννακόπουλος ενθουσίασε τους πάντες: Ανακοίνωσε τριετία Ναν και διετία Όσμαν!
Ο Δ. Γιαννακόπουλος ενθουσίασε τους πάντες: Ανακοίνωσε τριετία Ναν και διετία Όσμαν!
Ζερεμί Ματιέ: Από Πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα, εργαζόμενος σε κατάστημα αθλητικών ειδών
Ζερεμί Ματιέ: Από Πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα, εργαζόμενος σε κατάστημα αθλητικών ειδών
«Βόμβα» στο μπάσκετ: Έξι ΚΑΕ συναντήθηκαν με τον Γιάννη Βρούτση
«Βόμβα» στο μπάσκετ: Έξι ΚΑΕ συναντήθηκαν με τον Γιάννη Βρούτση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved