Διπλό «χτύπημα» για Ολυμπιακό Λιοσίων
Τους Βασίλη Λαγκαδινό και Κίμωνα Παπαδόπουλο, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λιοσίων.
Ο Βασίλης Λαγκαδίνος είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός ενώ ο Κίμωνας Παπαδόπουλος είναι μπακ χαφ, με τους δυο παίκτες να προέρχονται από ΑΟ Περιστερίου και αποτελούν προσωπικές εισηγήσεις του τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Σάκη Σάσσαλου.
Ο Λαγκαδινός αποκτήθηκε με ειδική συμφωνία και αν ο Ολυμπιακός μείνει ικανοποιημένος τότε για να κρατήσει τον παίκτη θα πρέπει να δώσει ένα ποσό στον ΑΟ Περιστερίου ενώ ο Παπαδόπουλος αποκτήθηκε μέχρι το καλοκαίρι.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων, δήλωσε σχετικά: «Οπωσδήποτε, πρόκειται για δυο καλές προσθήκες πουν θα ενισχύσουν την ομάδα μας. Τους ξέρω και τους δυο παίκτες και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟ Περιστερίου που μας τους παραχώρησε, Πιστεύω, ότι θα μας βοηθήσουν σημαντικά».