Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Σοβαρεύεται η Βραζιλία

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Σοβαρεύεται η Βραζιλία

Μπλαζέ συμπεριφορά στην πρεμιέρα με την Ελβετία η Βραζιλία, οφείλει να δείξει το καλό της πρόσωπο στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα. Ευκαιρία δεύτερης θέσης για Νιγηρία και Ισλανδία, μετά την ήττα της Αργεντινής από την Κροατία.

Στην πρεμιέρα της η Βραζιλία επέδειξε μπλαζέ συμπεριφορά κόντρα στην Ελβετία, προηγήθηκε στο 20’ με το εξαιρετικό γκολ του Κουτίνιο και πίστεψε ότι καθάρισε το ματς. Από μια στημένη φάση δέχτηκε την ισοφάριση και έκτοτε η Ελβετία επέστρεψε μαζικά στην άμυνα, αποτρέποντας τη Βραζιλία από το να βρει το δεύτερο γκολ. Πλέον τα περιθώρια στένεψαν για την ομάδα του Τίτε, που πρέπει να σοβαρευτεί αν δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το αποψινό εμπόδιο της Βραζιλίας δείχνει χαμηλό, η Κόστα Ρίκα δεν ικανοποίησε στην πρεμιέρα με τη Σερβία, ηττήθηκε με 1-0 και δεν είχε παραγωγή φάσεων, αποδεχόμενη τη μοίρα της μετά το γκολ που δέχτηκε στο 56’. Η Βραζιλία έχει την ευκαιρία για ξέσπασμα, μπορεί να κερδίσει με διαφορά δύο γκολ και άνω, σε απόδοση 1,60 στον ΟΠΑΠ το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Στον Δ’ Ομιλο η ηχηρή ήττα της Αργεντινής από την Κροατία άνοιξε την όρεξη σε Νιγηρία και Ισλανδία, αν υπάρξει νικήτρια από το μεταξύ τους ματς θα βρεθεί μόνη στη δεύτερη θέση και θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Στην πρεμιέρα της η Νιγηρία ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από την Κροατία, ενώ η Ισλανδία κράτησε στο 1-1 την Αργεντινή, παίζοντας με πάθος και δυναμισμό απέναντι σε μια θεωρητικά ανώτερη ομάδα. Οι δύο ομάδες οφείλουν να ρισκάρουν για να διεκδικήσουν τη νίκη, περιμένουμε να γίνει ανοιχτό παιχνίδι και το G/G σε τιμή 1,92 στον ΟΠΑΠ καλύπτει τις προσδοκίες μας.

Η πρότασή μας:
(15:00): ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: 1 (+1 Κόστα Ρίκα) (1,60)
(18:00): ΝΙΓΗΡΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ: G/G (1,92)



Πάπας Φραγκίσκος: Ο απίθανος ποδοσφαιρικός λόγος που δεν έβλεπε τηλεόραση από το 1990
Πάπας Φραγκίσκος: Ο απίθανος ποδοσφαιρικός λόγος που δεν έβλεπε τηλεόραση από το 1990
Κέντρικ Ναν: «Ελπίζω το βραβείο να είναι αρκετά διαφορετικό από του MVP του μήνα»
Κέντρικ Ναν: «Ελπίζω το βραβείο να είναι αρκετά διαφορετικό από του MVP του μήνα»
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη: MVP της EuroLeague ο Κέντρικ Ναν!
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη: MVP της EuroLeague ο Κέντρικ Ναν!
Πένθος για τον Πάπα Φραγκίσκο: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια στη Serie A
Πένθος για τον Πάπα Φραγκίσκο: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια στη Serie A
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved