ΑΕΚ: Χωρίς Γκρέι κόντρα στην Ντερτόνα
Δίχως τον Ραϊκουάν Γκρέι θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην αυριανή πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Ντερτόνα (19/3/21:30) για το BCL.
Χωρίς τον Ραϊκουάν Γκρέι θα παραταχθεί στην αυριανή πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για το BCL η ομάδα της ΑΕΚ.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα δε θα έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο παίκτη καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στον ώμο, ως εκ τούτου δεν ακολουθεί την αποστολή στην Ιταλία. Ο παίκτης ακολουθεί θεραπευτική αγωγή για να προλάβει την αναμέτρηση με το Μαρούσι.
Για να περάσει πρώτη η Βασίλισσα και να έχει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της φτάνει ήττα μέχρι 6 πόντους στην Ιταλία. Φυσικά με νίκη βγαίνει πρώτη. Αν ηττηθεί με 7+ στην Ιταλία, τότε η Ένωση πρέπει να νικήσει τον Προμηθέα την 6η αγωνιστική.