Νέα δικαίωση Γιαννακόπουλου, νέα ήττα Αγγελόπουλων: Άρση της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα
Η δικαιοσύνη “μίλησε” και πάλι με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR να δικαιώνεται και αυτή τη φορά πανηγυρικά, με την νέα προσπάθεια της διοίκησης του Ολυμπιακού να πέφτει και πάλι στο κενό.
Μία ακόμα ήττα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των αδελφών Αγγελόπουλου προσωπικά. Ή αν προτιμάτε μία ακόμα μεγάλη νίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος και αυτή τη φορά δικαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο, έπειτα από την νέα προσπάθεια των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να του αφαιρέσουν το δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα.
Πριν από μερικές ημέρες το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο του ΕΣΑΚΕ είχε τιμωρήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ένα δήθεν στόρι περί ΕΟΚ που είχε “ανέβει” στο instagram, απαγορεύοντας του την είσοδο στα γήπεδα για έναν μήνα. Θέμα που είχε ξεκινήσει από μία ακόμα καταγγελία των αδελφών Αγγελόπουλου οι οποίοι ζητούσαν την απαγόρευση εισόδου στον ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Ευρώπης για δύο ολόκληρα χρόνια.
Αποτέλεσμα; Να εκτεθούν και πάλι και μάλιστα εις διπλούν. Τόσο την πρώτη φορά που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε για έναν μήνα, όταν για δικούς τους λόγους και σύμφωνα με τις δικά τους νομικά επιχειρήματα ζητούσαν απαγόρευση εισόδου για δύο χρόνια, όσο και τώρα όπου ο ιδιοκτήτης της “πράσινης” ΚΑΕ δικαιώθηκε στο διοικητικό πρωτοδικείο και πλέον έχει δικαίωμα εισόδου σε όλα τα γήπεδα. Συγκεκριμένα αποφάσισε την αναστολή της ποινής του ενός μήνα που επεβαλε το ΜΔΟ.
Πρόκειται για μια μεγάλη νικη για δεύτερη φορά από τους φυσικούς δικαστές, οι οποίοι αναγνωρίζουν το ιερό δικαίωμα στην ελευθερία μετακίνησης και δη σταθμίζοντάς το με την έλλειψη οποιουδήποτε δημοσίου συμφέροντος που να επέβαλε την απουσία του από έναν τίτλο.
Μένει να δούμε αν ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα δώσει ή όχι το παρών στο Ηράκλειο για την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.