Βασίλης Σπανούλης: «Μου είπε άντε γαμ…» - Απίστευτη καταγγελία στο Φάλκο – Περιστέρι
Glomex

Βασίλης Σπανούλης: «Μου είπε άντε γαμ…» - Απίστευτη καταγγελία στο Φάλκο – Περιστέρι

Βασίλης Σπανούλης: Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο προπονητής του Περιστερίου, μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τη Φάλκο Σομπατέλι.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε μεγάλο «διπλό» (90-87) στην Ουγγαρία κι έκανε αποφασιστικό βήμα για τo play-in tournament στο Basketball Champions League.

 
Ο Βασίλης Σπανούλης αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, καθώς ήταν έξαλλος με ένα μέλος της γραμματείας. Μάλιστα, ο τεχνικός του Περιστερίου ανέφερε ότι: «Μου είπε άντε γαμ…».

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ένα άτομο από τη γραμματεία, που είναι μέρος του παιχνιδιού, να μου λέει "άντε γ...σου" αφού κάλεσα τάιμ άουτ. Για το μπάσκετ και για την FIBA, που είναι ένας πολύ καλός οργανισμός, είναι ντροπή αυτό που συνέβη! Ζήτησα τάιμ άουτ αν η Σζομπατέλι σκοράρει, η Σζομπατέλι δεν έβαλε καλάθι και τον ρώτησα γιατί μου έδωσε τάιμ άουτ και μου είπε "άντε γ...σου"! Αυτό είναι ντροπή για το μπάσκετ. Άνθρωπος από την γραμματεία να μου λέει κάτι τέτοιο. Δεν μου το έχουν πει ποτέ και δεν πρόκειται να μου το ξαναπεί κάποιος».

Στο Περιστέρι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει έτσι απλά το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς θα κάνουν καταγγελία στη FIBA.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΚαλατράβα - Γιάκομπς - Ματσιούλις.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ18-25, 38-54, 58-70, 87-90.
ΣΟΜΠΑΤΕΛΙ (Κονάκοφ): Μπένκε 5 (1), Τζορντάνο 8 (2), Κέλερ 5 (5ριμπ.), Περλ 31 (2τρ., 6ριμπ.), Πονγκό 8 (2), Μπάρατς 17 (1), Κόβακς, Κριβάτσεβιτς, Ποτ 3, Ντεζ, Τίμπι 10.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Χουγκάζ 13 (2τρ., 6ριμπ.), Ντάνγκουμπιτς 11 (2τρ., 10ριμπ.), Χαντς 15, Ράγκλαντ 16 (3τρ., 8ασ.), Ουίλιαμς 8 (1), Κασελάκης 5 (1), Μήτρου - Λονγκ, Πουλιανίτης, Ρένφρο 10 (7ριμπ.), Τόμπσον 12 (8ριμπ.), Ξανθόπουλος, Ζούγρης.



ΠΑΟΚ: Γιγαντοοθόνη στην Τούμπα για τον τελικό με την Μπιλμπάο
ΠΑΟΚ: Γιγαντοοθόνη στην Τούμπα για τον τελικό με την Μπιλμπάο
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 82 του χρόνια ο Λίο Μπενάκερ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 82 του χρόνια ο Λίο Μπενάκερ
Τσέντι Όσμαν: «Να κερδίσουμε την Euroleague φέτος, αλλά και του χρόνου»
Τσέντι Όσμαν: «Να κερδίσουμε την Euroleague φέτος, αλλά και του χρόνου»
Αγγλικές φήμες για πώληση Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ!
Αγγλικές φήμες για πώληση Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved