NCAA: «Βλέπει» και NBA o Σελφ
Ο 50άχρονος Μπιλ Σελφ είναι κόουτς του Κάνσας από το 2003 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το… 2022, αλλά δεν αποκλείει περίπτωση ανάληψης ομάδας του NBA.
To 1993 ανέλαβε το Όραλ Ρόμπερτς, ενώ ακολούθησαν περάσματα από τα Τούλα και Ιλινόις, πριν καταλήξει στους Τζέιχοκς. Οδηγώντας το Κάνσας σε συνεχόμενους τίτλους Big 12, ο Σελφ έχει αποσπάσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του πανεπιστημίου, οι οποίοι του προσφέρουν «παχυλές» επεκτάσεις συμβολαίου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε δε διακρίνεται ουσιαστική προοπτική για μεταπήδηση του 50άχρονου Αμερικανού στον «μαγικό» κόσμο.
Εντούτοις, ο έμπειρος κόουτς δεν θέλησε να αποκλείσει το ενδεχόμενο. Ουσιαστικά, μάλιστα, το προανήγγειλε: «Δεν έχω νιώσει ακόμα σχετικό πειρασμό, ούτε έχω κάνει σχετικές συζητήσεις. Κάποια στιγμή, όμως, τα παραπάνω θα γίνουν. Θα ήταν ωραία να τεστάρω τις ικανότητές μου μαζί με τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, αλλά σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την τωρινή θέση μου».