Αγρίνιο: Νωρίτερα το τζάμπολ με ΑΓΕΖ
Στην αλλαγή της ώρας έναρξης της μεταξύ τους αναμέτρησης, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (10/02), προχώρησαν Αγρίνιο και ΑΓΕΖ.
Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στη μετακίνησή τους αποφασίστηκε το τζάμπολ του αγώνα, που είναι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, να γίνει στις 12.00 κι όχι στις 17.00, όπως αρχικά είχε οριστεί. Με σημερινή (06/02) ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απλώς επικύρωσε την απόφασή τους.
Η ανακοίνωση: «Για συγκοινωνιακούς λόγους και ύστερα από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας Α.Ο. Αγρινίου - ΑΓΕ Ζακύνθου για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος Νότου) της 10/02/2013 αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 12.00 στο ίδιο γήπεδο».