Πιερικός Αρχέλαος: «Μας δίνει δύναμη η νίκη επί του Αίαντα»
Μετά τη μεγάλη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Πόδας, μίλησαν για σημαντικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά, τα όσα είπαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία προσήλθε μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν τη νίκη γιατί μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, η ψυχολογία μας είχε πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Εμείς προχωράμε και το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι, όπου για να έχει αντίκρισμα το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα θα πρέπει να κερδίσουμε».
Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός Πιερικού Αρχελάου: «Μετά από πολύ καιρό η ομάδα μας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έφτασε σε μια σημαντική, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, εκτός έδρας νίκη. Το ζητούμενο από σήμερα είναι η σταθεροποίηση σε αυτό το επίπεδο απόδοσης και η σοβαρή προσέγγιση στο κάθε επόμενο παιχνίδι αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής απέναντι στο Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο είναι και εξαιρετικά σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».