Ηρακλής: Ημέρα μνήμης
Ημέρα μνήμης ήταν η χθεσινή (04/01) για τον Ηρακλή, καθώς σαν χθες πριν από εβδομήντα χρόνια (04/01/1943) εκτελέστηκε στην Καισαριανή ο Γεώργιος Ιβάνωφ.
Αντιπροσωπία του τμήματος μπάσκετ, αλλά και του τζούντο, κατέθεσαν λουλούδια στο άγαλμα του ήρωα και αθλητή του «Γηραιού» που βρίσκεται έξω από το κλειστό που φέρει το όνομά του, σε ένδειξη μνήμης και αναγνώρισης του αγώνα του για την ελευθερία.
Από εκεί και πέρα, το Στρατώνι αντιμετωπίζει σήμερα (05/01, 17.00) στο Ιβανώφειο ο Ηρακλής, με το Θωμά Κωστόπουλο να αναφέρει σχετικά: «Πρόκειται για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ισοβαθμούμε και θέλουμε τη νίκη για να παραμένουμε μόνοι πρώτοι. Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής είχαμε πολλούς τραυματισμούς και αυτή την εβδομάδα άρχισαν να επιστρέφουν περισσότεροι παίκτες στην προπόνηση, ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στην έδρα μας και να πάρουμε ακόμα μία νίκη».