Πιερικός: Νέος χορηγός

Πιερικός: Νέος χορηγός

Την έναρξη της συνεργασίας του, με τη μορφή χορηγίας, με γνωστό ξενοδοχειακό όμιλο της Πιερίας ανακοίνωσε ο Πιερικός.

Το συγκρότημα της Κατερίνης, με σχετική ανακοίνωσή του, ενημερώνει πως ανάμεσα στους φετινούς υποστηρικτές του θα είναι και ο όμιλος Mediterranean Hotels, της Ευαγγελίας Ξυπτερά-Λάμπρου και του Βασίλη Λάμπρου. «Η χορηγία αυτή αποτελεί χαρά και τιμή για τον όμιλο. Χτίζοντας πάνω στη συνεχή παρουσία μας στην Πιερία είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα όνειρα και την προσπάθεια της ομάδας, μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα και αξιόλογα βήματα προόδου. Ο Πιερικός Αρχέλαος ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους συλλόγους μπάσκετ στην Ελλάδα, φιλοδοξεί να πάρει σύντομα τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό μπάσκετ. Εμείς, από την πλευρά μας, φιλοδοξούμε να πραγματοποιήσουμε μια ουσιαστική σχέση που θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου έχει όλα αυτά τα στοιχεία που την κάνουν πραγματικά αξιόλογη. Έτσι, στηρίζουμε τους στόχους της με την υποστήριξή μας και για τη νέα χρονιά», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Βασίλης Λάμπρου.

Η ανακοίνωση: «Ανάμεσα στους φετινούς χορηγούς της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου είναι και ο όμιλος Mediterranean Hotels, συνεχίζοντας την υποστήριξή του σε έναν άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία θεσμό, αυτόν του αθλητισμού, προάγοντας έτσι το «ευ αγωνίζεσθαι». Ο όμιλος Mediterranean Hotels (www.mediterraneanhotels.gr) με ιδιοκτήτες την Ευαγγελία Ξυπτερά-Λάμπρου και το Βασίλη Λάμπρου είναι από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα με δραστηριότητα στον ξενοδοχειακό χώρο της Πιερίας, που κατόπιν μακράς και επιτυχημένης πορείας στον τομέα του τουρισμού έχει αναπτυχθεί σήμερα σε αλυσίδα τεσσάρων ξενοδοχείων και αποτελείται από τα ξενοδοχεία: Village, Princess, Resort στην Παραλία Κατερίνης, καθώς και το ξενοδοχείο Olympus στο Λιτόχωρο.

Το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Mediterranean Village Hotel & Spa αποτελεί τη ναυαρχίδα των ξενοδοχείων Mediterranean. Το ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει 176 δωμάτια, από τα οποία 12 σουίτες και 43 superior, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, με δυνατότητα εκδηλώσεων από 10 έως και 1.000 άτομα. To Mediterranean Village Ηotel & Spa είναι ένα συγκρότημα με κάποια ιδιαίτερα μοναδικά χαρακτηριστικά. Είναι κτισμένο πάνω στη θάλασσα σε μια πανέμορφη ακτή 700 μέτρων. Αυτή η μοναδικότητα επιτρέπει σε όλα τα δωμάτια να έχουν θέα την απέραντη γαλάζια θάλασσα του Θερμαϊκού. Εκτός από τη θάλασσα στα ανατολικά του ξενοδοχείου δεσπόζει ο Όλυμπος κι έτσι ο επισκέπτης από κάθε σημείο του ξενοδοχείου νιώθει τη σκιά του».



Super League 2: Εύκολα η ΑΕΛ, «στραβοπάτησε» ο Ηρακλής
Super League 2: Εύκολα η ΑΕΛ, «στραβοπάτησε» ο Ηρακλής
Formula 1: Τα highlights των κατατακτήριων στο Grand Prix της Αυστραλίας
Formula 1: Τα highlights των κατατακτήριων στο Grand Prix της Αυστραλίας
Super League 2: Βήμα παραμονής ο ΠΑΟΚ Β’, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ανέβηκε η Καβάλα
Super League 2: Βήμα παραμονής ο ΠΑΟΚ Β’, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ανέβηκε η Καβάλα
KΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Μια ακόμα κακή αναμετάδοση, περιμένουμε απαντήσεις»
KΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Μια ακόμα κακή αναμετάδοση, περιμένουμε απαντήσεις»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved