Ανακοίνωση, εν όψει ΑΕΚ

Ανακοίνωση, εν όψει ΑΕΚ

Στο… πόδι βρίσκονται στις Σέρρες για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Α2, με αντίπαλο την ΑΕΚ (22/10).

Οι διοικούντες τους Ίκαρους εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν πως όλα τα εισιτήρια, που τιμώνται 10 ευρώ, θα είναι θεωρημένα από την αστυνομία. Επίσης, θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, εξ ου και ζητείται η έγκαιρη προσέλευση όλων, ενώ οι φίλοι της «Ένωσης» που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα εισέλθουν στο κλειστό από τη Θύρα 2.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών ενημερώνει τους φιλάθλους που θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΚΑΕ ΑΕΚ ότι:

-Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει μόνο με θεωρημένα από την αστυνομία εισιτήρια (γενική είσοδος 10 ευρώ για όλες τις θέσεις πλην θέσεων VIP) που θα τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο του γηπέδου από τις 16.00.
-Οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να προμηθευτούν θεωρημένο εισιτήριο εισόδου που θα διανέμεται στη Θύρα 1.
-Η είσοδος παιδιών κάτω των 16 ετών θα είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από ενήλικα που θα είναι υπεύθυνος για την επιτήρησή τους.
-Σε περίπτωση που ζητηθούν και δοθούν εισιτήρια στην ΚΑΕ ΑΕΚ οι φίλαθλοί της θα μπουν από τη Θύρα 2 που βρίσκεται στο πίσω μέρος του γηπέδου.

Τέλος, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, γιατί εκτός του ελέγχου των εισιτηρίων θα υπάρξει και ο προβλεπόμενος έλεγχος από την αστυνομία».



Έρχεται ετικέτα σε κινητά και tablets για την απόδοση της μπαταρίας - Πώς θα είναι
Έρχεται ετικέτα σε κινητά και tablets για την απόδοση της μπαταρίας - Πώς θα είναι
Μήλον της Έριδος για Αρμάνι και Ντουμπάϊ ο Μπλέικνι
Μήλον της Έριδος για Αρμάνι και Ντουμπάϊ ο Μπλέικνι
Σέλτικς: «Καθαρή» η ακτινογραφία του Τέιτουμ
Σέλτικς: «Καθαρή» η ακτινογραφία του Τέιτουμ
Έγραψε ιστορία η Γκόου Αχέντ Ίνγκλς – Πρώτη φορά κυπελλούχος Ολλανδίας
Έγραψε ιστορία η Γκόου Αχέντ Ίνγκλς – Πρώτη φορά κυπελλούχος Ολλανδίας
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved