Νιου Γιορκ Νικς: Ίσως εγχείρηση για «Μέλο»

Νιου Γιορκ Νικς: Ίσως εγχείρηση για «Μέλο»

Δεν έχει παρθεί ακόμα τελική απόφαση αναφορικά με τον ώμο του Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι δέχονται ήδη μεταγραφικό «πόλεμο» σε διαφορετικά επίπεδα.

Πρόσφατα εκτιμήθηκε πως ο «Μέλο» είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά σήμερα (26/06) το ESPN ανέφερε και ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγχείρησης στον ώμο. Προφανώς το συγκεκριμένο σενάριο καθιστά αμφίβολη την παρουσία του 29χρονου φόργουορντ στα πρώτα παιχνίδια της επόμενης regular season.

Στο μεσοδιάστημα, όμως, οι Νεοϋορκέζοι θα κληθούν να διατηρήσουν τους Τζέι Αρ Σμιθ και Κρις Κόπλαντ στο δυναμικό. Για τον μεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Μιλγουόκι Μπακς και Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ o Κόπλαντ «πολιορκείται» από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Ντάλας Μάβερικς, Γιούτα Τζαζ, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και Μπακς. Πάντως, ο Ιμάν Σουμπέρτ δήλωσε έτοιμος απέναντι στην προοπτική ανάγκης κάλυψης του παραγωγικού κενού του Σμιθ, δήλωσε που ίσως εκτιμήσουν οι Νικς, ώστε να προσαρμόσουν σχετικά τα μεταγραφικά πλάνα τους.

Φυσικά, τα παραπάνω σενάρια είναι… σενάρια, καθώς ουσιαστικές εξελίξεις θα καταγραφούν μετά από την 1η Ιουλίου, όταν οι επίμαχοι παίκτες θα μείνουν χωρίς συμβόλαιο. Εν ολίγοις, οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» επικεντρώνονται, για την ώρα, στο αυριανό ντραφτ (27/06), το οποίο θα διεξαχθεί στο «Barclays Center».Θυμίζουμε πως διατηρούν την 24η θέση και πως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά, καθώς δεν έχει αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί περιφερειακός ή ψηλός. Τέλος αναφέρουμε πως οι Νικς κατέθεσαν προκριματική προσφορά στον Πάμπλο Πριτζιόνι, ώστε να του προσδώσουν ιδιότητα restricted free agent από το ξεκίνημα του επόμενου μήνα.



Super League: Ισοπαλία στις Σέρρες, «διπλό» σωτηρίας ο Βόλος
Super League: Ισοπαλία στις Σέρρες, «διπλό» σωτηρίας ο Βόλος
LIVE ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο: Ο τελικός του FIBA Europe Cup
LIVE ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο: Ο τελικός του FIBA Europe Cup
Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό Λαχείο
Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό Λαχείο
ΑΕΚ – Ναντέρ: Επίσημο το sold out! Σε κατάμεστη Sunel Arena για την πρόκριση στο Final Four
ΑΕΚ – Ναντέρ: Επίσημο το sold out! Σε κατάμεστη Sunel Arena για την πρόκριση στο Final Four
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved