Φίνιξ Σανς: Πρόσληψη Χόρνασεκ

Φίνιξ Σανς: Πρόσληψη Χόρνασεκ

Ο Τζεφ Χόρνασεκ είναι ο νέος προπονητής των Φίνιξ Σανς, αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, το οποίο περιέχει δικαίωμα μονομερής ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο από την ομάδα της Αριζόνα.

Ο 50άχρονος Αμερικανός υπήρξε γκαρντ των Σανς, Φιλαδέλφεια 76ερς και Γιούτα Τζαζ. Έγινε, μάλιστα, μία φορά All Star σαν παίκτης των «ήλιων» (σ.σ. 1991), ενώ από το 2007 ήταν στο τεχνικό επιτελείο των «μορμόνων». Φέτος, όμως, «ακούστηκε» για σχεδόν όλες τις ακέφαλες ομάδες του NBA, οπότε η πρόσληψή του είχε θεωρηθεί ζήτημα χρόνου, μέχρι που σημειώθηκε από τους Σανς.

Πρόκειται για την πρώτη ουσιαστική κίνηση του νέου GM, Ράιαν Μακ Ντόνοου, ενώ στην τελική απόφαση συνέβαλαν καταλυτικά, όπως ήταν εξαρχής γνωστό, ο πρόεδρος Λον Μπάμπι και ο ιδιοκτήτης των εκπρόσωπων της Αριζόνα, Ρόμπερτ Σάρβερ. Από την πλευρά του, ο Χόρνασεκ θα επιστρέψει σε γνώριμο περιβάλλον, καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Φίνιξ, κάτι που ίσχυε και για τον… Άλβιν Τζέντρι, ενώ θα συνεργαστεί με τον κουνιάδο του, Άαρον Νέλσον, ο οποίος είναι επικεφαλής γυμναστής των Σανς.

Θυμίζουμε πως ο Τζέντρι απολύθηκε στα μέσα του 2012-13 και πως αντικαταστάθηκε από τον Λίντσεϊ Χάντερ, ο οποίος μίλησε με τον Μακ Ντόνοου, πριν οι «ήλιοι» καταλήξουν στον Χόρνασεκ. Επικοινωνία υπήρξε επίσης με τον Τζι Μπέι Μπίκερσταφ, αλλά οι Στιβ Κλίφορντ και Κέλβιν Σάμπσον ουδέποτε προσεγγίστηκαν, αν και εξασφαλίστηκε η απαραίτητη άδεια από τους Λος Άντζελες Λέικερς και Χιούστον Ρόκετς, αντίστοιχα. Στο περιθώριο έμεινε και ο Κιν Σνάιντερ, βοηθός του Ετόρε Μεσίνα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πλέον ακολουθεί το ντραφτ της 27ης Ιουνίου στις άμεσες υποχρεώσεις του Μακ Ντόνοου. Διέρρευσε, μάλιστα, έντονο ενδιαφέρον των Σανς για τον Βίκτορ Ολαντίπο, που απασχολεί επίσης τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, μεταξύ άλλων. Είναι πιθανό, πάντως, ο πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Ιντιάνα να μην είναι διαθέσιμος στην 5η θέση της διαδικασίας εισαγωγής παικτών στο ΝΒΑ, την οποία διατηρεί ο σύλλογος του Φίνιξ.



Εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ στα 5.000 βάδην από τον Φορτουνάτο
Εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ στα 5.000 βάδην από τον Φορτουνάτο
Τουρισμός για Όλους 2025: Αντίστροφη μέτρηση για  τις αιτήσεις - Αυξημένα τα ποσά ενίσχυσης
Τουρισμός για Όλους 2025: Αντίστροφη μέτρηση για  τις αιτήσεις - Αυξημένα τα ποσά ενίσχυσης
Super League 2: Τα highlights του ντέρμπι Ηρακλής – ΑΕΛ
Super League 2: Τα highlights του ντέρμπι Ηρακλής – ΑΕΛ
«Πάγωσαν» στο Βερόνα - Φιορεντίνα: Κατέρρευσε ο Κιν, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι
«Πάγωσαν» στο Βερόνα - Φιορεντίνα: Κατέρρευσε ο Κιν, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved