Φίνιξ Σανς: Νέα περιπέτεια για Μάικλ Μπίσλι

Φίνιξ Σανς: Νέα περιπέτεια για Μάικλ Μπίσλι

Το νέο μπλέξιμο του Μάικλ Μπίσλι των Φίνιξ Σανς με τον νόμο αφορά υπόθεση βιασμού, την οποία ερευνά η αστυνομία της Αριζόνα.

Είναι γνωστό πως ο 24χρονος φόργουορντ… προσπαθεί να καταστρέψει την καριέρα του, πριν καλά-καλά εισαχθεί στο NBA. Ξεπέρασε… υποθέσεις κατοχής μαριχουάνας ακολουθώντας σχετικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης κατόπιν εντολής της λίγκας, αλλά πλέον εμπλέκεται σε ζήτημα βιασμού, που έγινε στις 13 Ιανουαρίου! Στο μεταξύ συνελήφθη για οδήγηση χωρίς κατοχή διπλώματος. Όλα αυτά, ενώ η γυναίκα του μόλις γέννησε παιδί του ζευγαριού, ενώ το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο 18 εκατομμυρίων δολαρίων με τους «ήλιους».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί η σοβαρότητα του νέου νομικού προβλήματος, αλλά είναι φανερό πως ο εκκεντρικός μπασκετμπολίστας δεν έχει σκοπό να μπει σε… σωστό δρόμο. Δεν πρέπει να αποκλειστεί ενδεχόμενο αποδέσμευσης από τους Σανς, αφού ούτε η αγωνιστική απόδοσή του βοηθά ιδιαίτερα στην παραμονή του. Γενικά το μέλλον του Μπίσλι στο NBA κρίνεται πλέον αμφίβολο.

Στο μεταξύ, οι εκπρόσωποι του Φίνιξ ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ράιαν Μακ Ντόνοου στη θέση του GM. Ο 33χρονος Αμερικανός προέρχεται από τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα ενόψει της σημαντικότερης πρόκλησης της καριέρας του. Ο διάδοχος του Λανς Μπλανκς αναμένεται να επισημοποιήσει σύντομα την αποδέσμευση του Λίντσεϊ Χάντερ και να ξεκινήσει επίσημα την αναζήτηση νέου προπονητή, όπως και διαδικασία ενίσχυσης του δυναμικού σε συνεργασία με τον πρόεδρο, Λον Μπάμπι. Σημειώνουμε πως δούλευε για τους «κέλτες» από τα 23 του και πως η μεταγραφή του «σκότωσε» φημολογίες για πρόσληψη του Γκραντ Χιλ στη θέση του γενικού διευθυντή, οι οποίες δημιουργήθηκαν παράλληλα με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του 40άχρονου φόργουορντ από την ενεργή δράση.



Serie A: Καπνογόνο χτύπησε στην πλάτη τον Χρήστο Μανδά - Βίντεο
Serie A: Καπνογόνο χτύπησε στην πλάτη τον Χρήστο Μανδά - Βίντεο
Ολυμπιακός - Ρεάλ 84-72: Την έπιασε από τον λαιμό κι έκανε το 1-0 στη σειρά
Ολυμπιακός - Ρεάλ 84-72: Την έπιασε από τον λαιμό κι έκανε το 1-0 στη σειρά
Πανό στο ΟΑΚΑ και επίσκεψη στο ΚΑΤ από Παναθηναϊκούς για τον Άρη Μουγκοπέτρο
Πανό στο ΟΑΚΑ και επίσκεψη στο ΚΑΤ από Παναθηναϊκούς για τον Άρη Μουγκοπέτρο
Euroleague: Εύκολο 1-0 για τη Μονακό κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Euroleague: Εύκολο 1-0 για τη Μονακό κόντρα στην Μπαρτσελόνα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved