Μπόστον Σέλτικς: Θέμα Μπαρμόσα και ενδιαφέρον για Όντεν

Μπόστον Σέλτικς: Θέμα Μπαρμόσα και ενδιαφέρον για Όντεν

Ο Ντάνι Έιντζ διέψευσε φημολογίες περί απαίτησης ανταλλαγής από τον Λεάντρο Μπαρμπόσα, αλλά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Μπόστον Σέλτικς για τον Γκρεγκ Όντεν.

Το ζήτημα γύρω από τον 30άχρονο Βραζιλιάνο γκαρντ προέκυψε από Μέσα της πατρίδας του. Αναφέρθηκε πως ο Μπαρμπόσα είναι δυσαρεστημένος από τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του και πως ζήτησε ανταλλαγή από τον GM των «κελτών». Ο Έιντζ, όμως, ξεκαθάρισε πως το δεύτερο σκέλος των παραπάνω δεν είναι αλήθεια.

Δεν αποκλείεται, όμως, ο πρώην παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς, Τορόντο Ράπτορς και Φίνιξ Σανς να έχει παράπονο από τον χρόνο συμμετοχής του. Άλλωστε έχει μείνει εκτός του rotation του Ντοκ Ρίβερς, κυρίως μετά από την επιστροφή του Έιβερι Μπράντλεϊ.

Από την πλευρά του, ο 22χρονος γκαρντ δεν προπονήθηκε σήμερα (17/01) εξαιτίας τραυματισμού στα πλευρά, τον οποίο κληρονόμησε από τον αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς. Μοιραία κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό ματς (19/01, 02:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «TD Garden», ο οποίος επρόκειτο να είναι ο ένατος φετινός του.

Προφανώς οι Κόρτνεϊ Λι και Τζέισον Τέρι θα αναλάβουν σημαντικότερες αρμοδιότητες σε περίπτωση απουσίας του Μπράντλεϊ. Σημειώνουμε πως διαθέσιμος είναι και ο Κρις Ουίλκοξ, που ξεπέρασε τραυματισμό σε δάκτυλο χεριού, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στις «σφήκες».

Αναφορικά με τον Όντεν υπάρχει το γνωστό ενδιαφέρον των Μαϊάμι Χιτ, αλλά πλέον προέκυψαν οι Σέλτικς, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς. Φαίνεται πως θα δημιουργηθεί «κούρσα» για την απόκτηση της άλλοτε πρώτης επιλογής ντραφτ, αν διαπιστωθεί πως ο 24χρονος σέντερ είναι υγιής.



Εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ στα 5.000 βάδην από τον Φορτουνάτο
Εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ στα 5.000 βάδην από τον Φορτουνάτο
Τουρισμός για Όλους 2025: Αντίστροφη μέτρηση για  τις αιτήσεις - Αυξημένα τα ποσά ενίσχυσης
Τουρισμός για Όλους 2025: Αντίστροφη μέτρηση για  τις αιτήσεις - Αυξημένα τα ποσά ενίσχυσης
Super League 2: Τα highlights του ντέρμπι Ηρακλής – ΑΕΛ
Super League 2: Τα highlights του ντέρμπι Ηρακλής – ΑΕΛ
«Πάγωσαν» στο Βερόνα - Φιορεντίνα: Κατέρρευσε ο Κιν, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι
«Πάγωσαν» στο Βερόνα - Φιορεντίνα: Κατέρρευσε ο Κιν, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved